Nici măcar 10 negri mititei… „Valul” de refugiați a ajuns și la noi

scurt-pe-31. Apocalipsa islamică propovăduită săptămâni la rând pe rețelele sociale și pe siteuri dacopate s-a prăvălit, iată, și asupra României!

După ce diverși „analiști” au strigat panicați „vin arabii, vin arabii”, în sfârșit au venit. Primii refugiați sirieni au ajuns pe pământ românesc. Sunt patru. 4. PATRU! PA-TRU… Drept e că ei ar fi vrut să ajungă în Suedia, însă au avut neșansa de a fi depistați de autoritățile române, astfel că au fost nevoiți să ceară azil politic aici. Câtă frunză, câtă iarbă fiind, aceștia au căpătat denumirea de „val de refugiați” în știrea PRO TV (veziaici), de unde și captura de mai jos care este cât se poate de reală! :)

captura pro

P.S 1: Vă amintiți de cei doi afgani care au început să plângă atunci când au aflat că au nimerit din greșeală în România? Ei bine, doi și cu patru fac șase. Allah să ne ferească de islamizare! (acum, serios vorbind, să nu vă închipuiți că miile alea din „cotele obligatorii” de la UE, fie ei 3, 4 sau 7.000, vor putea fi ținuți cumva cu forța în România dacă nu și-o doresc…).

P.S 2: Apropos de „vin arabii”. Aflați, dragi propovăduitori ai apocalipsei islamice, că nu toți musulmanii sunt arabi. Nici măcar afganii. Sunt peste un miliard de musulmani în lumea asta. Există chiar și musulmani chinezi, dacă nu știați. Și mai aflați că țara cu cea mai mare populație musulmană de pe Glob nu este o țară arabă, ci… Indonezia.


scurt pe 3traian-basescu-300x1992. Oarecum cu întârziere, am aflat și eu că Traian Băsescu n-ar spune nu unei candidaturi la Primăria Capitalei.

Adică nu spune nici nu, nici da. Chiar așa s-a exprimat el într-un interviu de la Adevărul Live. Ce să spun? Să-i fie într-un ceas bun! Nu contează că spunea anul trecut că, odată președinte fiind, nu mai poți avea alte ambiții politice, adică nu te mai poți coborî de la acea înălțime morală în mizeria politicii dâmbovițene. Nu, nu contează. Cum n-a contat nici când a spus că demisionează în cinci minute. Traian Băsescu a mai fost patru ani primar al Capitalei. Și Capitala a mers strună, nu?! Cert este că vineri seară le-am urat atât lui, cât și lui Oprescu, Videanu, Lis, Halaicu și liota după 1989 numai lucruri bune după ce am făcut 12 km în aproape două ore… Cum le-am urat eu, așa să le fie!


scurt pe 3green_card3. Toată presa ne-a anunțat cu veselie, ca în fiecare an, că „a început Loteria vizelor SUA”.

Știți care, aia la care te înscrii și ai șansa să primești rezidență și permis de muncă în Țara-Tututor-Posibilităților. O șansă ceva mai mare decât la 6 din 49, pentru care își încearcă norocul zeci de mii de români anual. Veselie, veselie, dar n-am văzut pe nimeni din presă trist că trebuie să repete aceeași știre an de an, trist că românii încă mai trebuie să joace „la loto” pentru o viză americană, n-am văzut pe nimeni să se întrebe cât mai durează povestea asta… Pare că ne-am obișnuit. Ca și cu eterna intrare în Schengen. Hai, baftă la „tragere”!


(Rubrica SCURT PE… 3 poate fi citită și pe ReporterVirtual.ro)

 

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s