Când va deveni Europa islamică

scurt-pe-31. Câteva cifre pentru cei care sunt îngrijorați de „islamizarea” Europei și care propovăduiesc un viitor apocaliptic în care ne vom închina de cinci ori pe zi către Mecca, iar pe malurile Dâmboviței femeile își vor face piața sub acoperirea hijab-ului. Conform ultimului Eurobarometru, populația de religie musulmană din Europa era de… 2% din total.

Potrivit aceleiași surse, populația locuitoare în interiorul granițelor UE este de +/- 500 de milioane de suflete. „Valul de refugiați” din ultimele luni numără câteva zeci de mii de suflete. Aproape 300.000, potrivit unor surse, ar fi intrat în UE în ultimul an. Și acum să facem un calcul simplu: să presupunem că cei care forțează acum granițele UE și care se vor stabili între granițele ei în urma acestui val vor fi un milion de oameni. Ba nu! Două. Hai, trei milioane, deși exagerarea este vizibilă din avion. Cât credeți că înseamnă asta? Un „impresionant”… 0,6% din totalul populației UE.

Oricum, România nu se află și nu se va afla printre țările râvnite de refugiați, stați liniștiți. Vedeți în New York Times diferența dintre „refugiat” și „imigrant” și câte ceva despre rutele celor noi veniți. Și alte câteva cifre pentru cei care se plâng, în necunoștință de cauză, că refugiații năpădesc Europa și nu se duc în țările vecine. Zău? Iată în graficul de mai jos (o producție Reuters/UNHCR) cât de ineptă este această afirmație. Vă semnalez și un articol excelent pe această temă scris de jurnalistul Teodor Tiță.

P.S: Acum, pe bune, într-un ritm de 500.000 de imigranți musulmani/ an (am luat o cifră „de speriat”, deși imposibilă), un calcul simplu ne arată că ar fi nevoie de 510 ani ca Europa să devină, cu 50% + 1, „islamică”. Așa că mai ușor cu panica pe scări…

0c627f0b-011a-416d-8319-c0e9f1afb2d0


scurt pe 3Klaus-Iohannis-300x1752. Înduioșătoare de-a dreptul grija unor jurnaliști pentru „prăbușirea” în sondaje a președintelui Klaus Iohannis! Aceiași care în campania electorală băgau de zor – mai pe față sau mai ferit – cărbuni în locomotiva lui Victor Viorel Ponta. Sursa o reprezintă sondajele unora ca Pieleanu, Palada sau Sultănescu… Numai unul și unul, nu? Fiecare mai demn de încredere decât celălalt.

Dar să trecem peste asta. Fraților, dacă așa o sta treaba, păi nu-l mai tot zgândăriți pe Iohannis cu treaba asta, nu-i mai tot atrageți atenția, că poate nu-și dă seama și tendința se va accentua. Și atunci, nu-i așa?, o să aibă și Victor Viorel o șansă reală la prezidențialele din 2019. Și așa o să vă vedeți toți, și voi și el, visul cu ochii!


scurt pe 3iniculae-300x1783. Nepoții noștri nu vor mai învăța la școală despre opera lui Eminescu, Creangă sau Alecsandri, ci vor studia „volumele” lui Copos, Gigi Becali sau Ioan Niculae. Scrise în pușcării, în condiții grele, cu lacrimi și cu sânge… În România lui 2015, Uniunea Scriitorilor s-a mutat în penitenciare! Ultimul pe listă, Ioan Niculae, care a scris câte o carte la fiecare 29 de zile! Cinci în total, în aproape cinci luni de pușcărie. Motiv pentru a cere grabnic eliberarea condiționată

Grisham sau Stephen King – cunoscuți pentru activitatea lor literară prolifică – ar putea să fie, pe bună dreptate, invidioși pe cel calificat drept „cel mai bogat român” de către publicațiile economice. Cu „autori” precum Copos, Becali & Niculae și „doctori” ca Victor Ponta și Gabriel Oprea, viitor de aur țara noastră are!


(Rubrica „SCURT PE… 3” poate fi citită și pe ReporterVirtual.ro)

4 gânduri despre „Când va deveni Europa islamică

  1. Problema cu arabetii si africanii muslimi este ca sunt inadaptabili, distrug, fac haos, mizerie, infractionalitatea creste. Aduc cu ei mentalitatea lor tribala si fundamentalist religioasa. Pana si cei mai blanzi si inteligenti muslimi sunt prada indoctrinarii religioase. O fata din Iordania, studenta la Drept in Bruxelles, pare-se chiar inteligenta si cu un caracter frumos, renunta la facultate pt. ca realizeaza ca nu poate intra in Tribunal cu valul islamic. WTF?!?
    Intr-o clasa de vreo 18 studenti care invata olandeza (moka) 11 sunt muslimi imigranti. Dupa 1 an, in sala mai sunt cei 7 europeni, plus 2 fete musulmane (una fiind studenta la drept demai sus). So?
    Ce sa mai zic de jihadistii care urla pe strazile Europei ca vor califat, sharia si cer decapitarea infidelilor? Astia sunt refugiati?!? Asta e problema cu ei. Nu e nevoie de numar ca sa te bata in spiritul democratiei, e nevoie sa fi tolerant cu ei si ei iti speculeaza „slabiciunea”.

  2. De unde ati luat cifrele?! In luna august au cerut azil doar in Germania peste 100.000 persoane, care nu care nu cred ca sunt majoritar crestini in contextul in care crestinii sunt ei insisi minoritari in tarile respective africane. De asemenea in 2010 in Europa se estimeaza ca erau 44 milioane musulmani (adica 10%!, si nu 2%), iar in UE 19milioane.

  3. Eurobarometrul este stricat şi dă rateuri la comandă. Nu stau să argumentez cu cifre şi socoteli că nu polemizez cu roboţii ce livrează propagandă.

  4. Procentul mic al populatiei islamice in comparatie cu cel al europenilor nu este relevant. Pentru cine a cunoscut ce inseamna venirea unui singur elev rom/tigan intr-o clasa care nu crease probleme disciplinare pana atunci, este ingrijorator. Un singur elev a fost capabil sa influenteze in rau un intreg colectiv. Multi dintre elevi aflati la pubertate, pentru a nu fi „mai prejos” ca „jmecherul” oaches care le-a sedus pe multe colege, au „imprumutat” cu zel apucaturile acestuia, afectand serios atmosfera din clasa si scoala. Unul ! Arabii razleti sunt rezervati in public. Problema apare cand musulmanii se afla in grupuri. Comportamentul lor se schimba semnificativ, fata de cel al europenilor, care sunt individualisti. Daca, Doamne fereste, acesti migranti se fixeaza in Europa, ei vor avea puterea sa-si impuna „religia” Aberatiile libertinajului occidental ii vor determina si mai mult sa reactioneze haotic, agresiv, violent fata de europeni. Un numar mic de islamisti vor fi suficienti pentru a da peste cap viata in Europa, iar un numar de cateva milioane ii va face stapani !

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s