Cică „a murit Ghiță Ciobanu”. Ai dat click? Ți-ai luat țeapă!… Moarte, viol, trafic, bani

Azi dimineață eram pe realitatea.net să văd ce s-a mai întâmplat peste noapte prin țară și prin lume (da, știu, silly me! probabil că o să râdeți și probabil că aveți dreptate…). Și dau peste această știre:

Fără titlu

„A murit Ghiță Ciobanu”, însoțită de nelipsita fotografie cu o lumânare arzând (ulterior a apărut și un update)…

De fapt, materialul nu aparține celor de la realitatea.net, ci celor de la evz.ro, însă era aici ca parte a schimbului de linkuri pe care-l practică marile siteuri de la noi pentru a-și spori traficul. Așa că dau click și ajung pe evz.ro, unde citesc doar șapoul știrii:

Deputatul PSD Gheorghe Ciobanu a murit, dimineața aceasta, la Timișoara. În vârstă de numai 50 de ani, acesta a decedat în somn, în urma unui infarct miocardic.

VIDEO. Ghiță Ciobanul – nominalizare la cel mai important festival de publicitateEste suficient. Așadar, nu. Ghiță Ciobanu NU era acel Ghiță-Ciobanul, cunoscut românilor din reclamele Vodafone. El e bine mersi, sănătos…

Era vorba despre decesul unui deputat PSD destul de obscur, fără activitate parlamentară demnă de menționat, cunoscut doar apropiaților săi și câtorva alegători pe plan local. Dumnezeu să-l odihnească! Însă ideea editorului care a dat acest titlu înșelător le-a adus celor de la evz.ro un trafic frumușel. Ce zic eu, frumușel? De-a dreptul exploziv. Iată câți cititori, aidoma mie, dăduseră click în jurul orei 12:30…

CONTINUAREA, AICI

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s