Ciuvică o are mică… Rămâne cum am stabilit!

 Ciuvică-Isterică, îl știți, e umbra lui Buze-Moi, ecoul vorbelor sale. Când spune al doilea „Jos Băsescu!”, Isterică îngână inteligent „cu-cu-cu-cu”…

Uitasem ieri de el, când am scris despre linșajul ratat al lui Buze-Moi, de la Mizeria Zilei. Pur și simplu e atât de insignifiant, prelungirea ștearsă a acestuia, încât n-am băgat de seamă. Mi-au atras atenția însă cititorii. A gângăvit și Ciuvică-Isterică ceva la emisiunea cu pricina: „Halpert e cam chiar cel mai prost, chiar cel mai prost propagandist al lui Băsescu”. Zău, măi Isterică? Nu știu eu ce-oi fi, dar să-ți reamintesc ție exact ceea ce ești. Nu am nimic de adăugat sau de scos din textul de mai jos:

Ciuvică o are mică…

ciuvicaAud că Mugur Ciuvică m-a făcut aseară, la „Sinteza zilei”, pe unde-și face veacul, „băsist mic și prost”. Au! Ce să mă fac, Mugureleee?! M-ai prins… Acum toată țara o să știe. Când se încruntă el sentențios și scoate câte o mărgică – un pic bâlbâită, dar o scoate – zicerea are valoare de axiomă.

Doar că Mugurel n-are memorie. Sau o are mică. La fel ca mintea… Să încerc să i-o împrospătez un pic. Memoria. Că mintea…

 

Mugurele, când te fugărea Adrian Năstase prin București să-ți pună cătușe și să-ți dea în cap cu Dosarul Armaghedon, ți-am luat apărarea în presă.Nu mulți cârteau pe vremea lui Năstase. Atunci nu eram un „băsist mic și prost”?!

 

Și, în 2004, când stăteai umil și cuminte pe scaunul din fața biroului meu…

 

CONTINUAREA, AICI.

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s