Cum vrea Ponta să rămână prim-ministru și după 2016. Control total pe TV

victor-ponta_3-ani_guvernV-ați săturat de Victor Ponta? Nu-l mai suportați până în 2016? Dar ce-ați zice de Ponta-premier și după 2016?! Nu se poate? Mai gândiți-vă…

E evident în momentul de față că nici Klaus Iohannis, nici Opoziția nu au forța de a-l da jos pe liderul PSD din fotoliul de la Palatul Victoria. Mai mult, președintele nici n-are vreo prerogativă constituțională în acest sens. Știu, mulți s-au așteptat după votul din 16 noiembrie ca Iohannis să-l zburătăcească pe Ponta din fruntea guvernului. Dar cum?

Amintiți-vă de sforțările lui Traian Băsescu cu Guvernul Tăriceanu. 3 ani s-a străduit fostul președinte, din răsputeri, și nimic! Tăriceanu și-a încheiat mandatul liniștit. Un premier nu poate fi dat jos decât prin schimbarea majorității parlamentare, însoțită de o moțiune de cenzură. Sau prin demisie. PNL nu reușește pur și simplu să genereze o nouă majoritate. Cât despre demisie, dacă Ponta nu va face vreo mare-mare tâmpenie ori vreo ilegalitate flagrantă, luați-vă gândul!

Controlul media (în special TV), obsesia lui Ponta

ponta la tv

Liderul PSD pregătește atent alegerile de anul viitor. Reduceri de taxe, ajutoare sociale, „reparații” în urma „regimului Băsescu”. Și campania electorală încă nici nu a început. Să vedeți atunci! În plus, Ponta își întărește controlul asupra media. Și-a revenit după momentul de cumpănă din noiembrie 2014 și s-a întors la vechile metehne.

Și ajungem astfel la televiziunile de știri, subiectul articolului de față. Cu ajutorul amicului Sebastian Ghiță (care deține el însuși o televiziune de știri), Ponta întinde o plasă cu ochiuri mici din care îi e foarte greu să scape unei media împovărată de nevoi, insolvențe și falimente. În momentul de față, o singură televiziune este manifest anti-Ponta: Realitatea TV. Restul…

Să le luăm pe rând, în ordinea audiențelor: …

CONTINUAREA » CLICK AICI

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s