DEZVĂLUIRI. Cum se inventează bolile președinților. Conspirația mogulilor…

 colajPreședintele Klaus Iohannis e „bolnav”. Ar avea o formă de autism, numită „Sindromul Asperger”… Asta dacă e să-i dăm crezare unui „specialist” care, firește, „a cerut protectia anonimatului” atunci când a vorbit despre acest lucru cu jurnaliștii de la ZiuaNews.ro, o publicație electronică rămășiță a imperiului „Ziua” construit în urmă cu ani de zile de Sorin Roșca Stănescu, aflat acum în pușcărie.

Și președintele Băsescu era „bolnav”. Avea ceva numit „Sindromul Wernicke-Korsakoff”… Asta dacă i-aș fi dat crezare patronului meu, Dinu Patriciu, atunci când conduceam editorial Trustul „Adevărul”. N-am marșat. Însă, despre asta, un pic mai încolo. Să vedem întâi ce-i cu „boala” președintelui Iohannis:

boli iohannis basescu

De câteva zile circulă pe net găselnița celor de ziuanews.ro, intitulată „Parerea specialistului: Klaus Iohannis sufera de Sindromul Asperger, o forma de autism”. Cum am arătat și mai sus, nu știm cine e „specialistul”, denumit câteva rânduri mai încolo „expert”, pentru că acesta „a cerut protectia anonimatului”. Cum altfel?! Iată un extras din articolul cu pricina:

articol ziuaZiua News a cerut parerea unui specialist in autism, care a studiat si discursurile, ca si confruntarile din campania electorala, precum si iesirile scandaloase ale presedintelui Iohannis. Nefiind vorba despre un control complet, expertul nostru a cerut protectia anonimatului, dar ne-a declarat urmatoarele: „La o prima vedere, Klaus Iohannis sufera de o forma destul de rara a autismului, este vorba despre Sindromul Asperger, care se dezvolta inca din copilarie si este unul care ii da pe copiii foarte inteligenti, dar retrasi. La Iohannis, simptoamele arata o forma de dezvoltare medie, dar oricum acestea exista. In forme avansate, avem de a face cu asa-zisii Savanti, persoane extrem de inteligente, care inmagazineaza cunostinte uriase, dar sunt extrem de interiorizati.”

Probabil că „specialistul/ expertul” contactat de ZiuaNews se numește „Doctor Google”, pentru că, după pasajul de mai sus, urmează trei sferturi de articol care, de fapt, este o preluare mot-a-mot a descrierii acestui sindrom de pe siteul helpautism.ro

Dinu Patriciu, „medicul” care „a descoperit” boala gravă a lui Băsescu…

Dar să-l lăsăm pe Dr. Google și să trecem la lucruri serioase, adică la dezvăluirea pe care v-am promis-o în titlu, respectiv la Dinu Patriciu.

dinupatriciu-realitateaEra vara lui 2010, cu două luni și jumătate înainte de a-mi da demisia din postul de Director Editorial al Trustului „Adevărul”, deținut atunci de omul de afaceri. Mă sună asistenta și îmi spune că „dl Patriciu vă așteaptă în biroul său”, lucru neobișnuit, pentru că, de obicei, Patriciu venea la mine în birou pentru diverse discuții. Urc la etajul 1, unde patronul își amenajase de curând un birou luxos. Intru. Tolăniți comod în fotolii de piele albe, învăluiți într-un fum gros de trabuc, Dinu Patriciu și Peter Imre (pe atunci Director General al Adevărul Holding).

Patriciu îmi înmânează câteva foi de hârtie capsate. „Ce-i cu astea?”, zic eu.

„Uite-te, sunt niște documente importante”, răspunde DP. Mă uit. Pare o comunicare științifică, un studiu medical, luat de pe Internet, despre „Sindromul Wernicke-Korsakoff”.

„E boala de care suferă Traian Băsescu. E grav bolnav. De la alcool. Nu mai poate conduce România. Trebuie să…

MAI MULT, aici » AICI

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s