Cum l-a băgat TVR pe Băsescu în boxa acuzaților…

tvrTeleviziunea publică nu mai este demult un reper de profesionalism. Degradarea postului s-a accentuat de când conducerea a fost preluată de Stelian Tănase.

TVR nu mai este un punct de referință nici din punct de vedere al calității programelor, nici din cel al audiențelor, deși se bucură de cea mai mare acoperire națională între toate posturile de televiziune. „Ați mințit poporul cu televizorul” – o lozincă de care postul n-a scăpat nici în 2015, deși a fost lansată în anii ’90. Iar TVR nu-și dezminte renumele. Diseară, Traian Băsescu vine la TVR în prima apariție televizată după plecarea de la Cotroceni în 21 decembrie 2014.

E de presupus că postul va avea mai mulți telespectatori decât de obicei, mai ales în contextul arestării Elenei Udrea și al curiozității firești în legătură cu poziția fostului președinte în legătură cu omul alături de care a stat 10 ani și pe care l-a promovat cu stăruință. Cum era și firesc, TVR promovează intens evenimentul de trei zile. Cum o face însă sună a manipulare, care m-a determinat să pun întrebarea din titlu: gafă sau premeditare? Iată ce anunță postul public pe site-ul său:

Traian Băsescu a acceptat invitaţia TVR de a discuta despre subiectele zilei şi de a răspunde acuzaţiilor care i se aduc în ultima vreme în spaţiul public. 

Poftim? Care „acuzații”? Din câte știu eu, nici DNA, nici Parchetul General, nici vreo altă structură n-au lansat vreo acuzație la adresa fostului președinte. Singurele „acuzaţii care i se aduc în ultima vreme în spaţiul public” sunt cele de la Antena 3 & România TV (nici măcar nu vreau să mă refer la aberațiile de ultimă oră cu… (Continuarea, AICI)

Reclame

Un gând despre „Cum l-a băgat TVR pe Băsescu în boxa acuzaților…

  1. ” Ati mintit, din totdeauna poporul cu televizorul !” Doar Ceasca si-a permis sa ne oblige sa platim ca sa fim dezinformati in continuare. Nu ne ajunge latrina 3 ? Ceausescu traieste in continuare in cei ce nu ne lasa sa uitam anii de trista amintire. Sa va fie rusine, asa sa va ajute Dumnezeu dupa cat de dreapta va este lucrarea !

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s