Când ne-a spus Elena Udrea adevărul? Până în decembrie sau acum?

ridicam romaniaVă zic de la început. Ca să n-avem discuții. Sunt „acoperit”!

A zis doamna Udrea în urmă cu câteva zeci de minute: „S-au activat acoperitii din presa”. Deci, cine o critică pe Doamna, cine îndrăznește a pune întrebări, cel care exprimă unele îndoieli e „acoperit”. Gen „dai în mine, dai în fabrici și uzine”… Ok, deci pe asta am lămurit-o. Să trecem mai departe, că doar și „acoperiții” au dreptul la opinie, nu?!

Eu aș avea doar câteva nelămuiri. Pe care îndrăznesc, umil, să le exprim aici. Nu știu dacă Doamna va răspunde, pentru că văd că a început să facă declarații fără a mai răspunde la întrebări. Totuși, voi încerca.

Așadar, a zis Elena Udrea astăzi:

Nu sunt parte a sistemului, l-am cunoscut din interior, cineva trebuie sa spuna din interior ce se intampla si imi asum sa fiu eu cea care detoneaza acest sistem (…) Leg clar ceea ce mi se intampla de lucrurile pe care le stiu despre cum functioneaza sistemul

Păi l-ați cunoscut bine din interior, de mai mult de 10 ani. Și, atunci, de ce abia acum, când suflă un „aer rece” către dvs? De ce ne-ați lăsat atâția ani să fim păcăliți de acest „sistem”?

Cred ca societatea civila ar trebui sa se intrebe daca e normal ca o putere oculta sa influenteze activitatea institutiilor democratice ale statului roman, daca un om care stie bubele din capul parlamentaqrilor sa influenteze activitatea parlamentului

Păi sigur că nu e normal! Dar, cu respect, dl Coldea – omul de încredere al lui Traian Băsescu – nu face lucrurile astea de ieri, de azi. Aveați cunoștință demult de ele. De ani de zile. Ba chiar, ați fost… (CONTINUAREA, AICI)

Reclame

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s