Elena Udrea, o pirandă care și-a ridicat fustele și aruncă cu plodul în poteră

udrea & basePresupunând că nu i-a luat Dumnezeu mințile sau că nu „a tras pe nas” – vorba amicei de shopping la Paris, Alina Bica – interviul acordat ieri de Elena Udrea merită atenție. Multă atenție!

Pentru că ridică un pic colțul unei cuverturi nevăzute așternută peste politica românească. Mai vorbăreață ca niciodată, protejata ex-președintelui Băsescu ne introduce brutal în măruntaiele unui sistem putred, corupt până în măduvă oaselor și care miroase de-ți mută nasul din loc. Și, probabil, acesta nu este decât începutul…

Sigur că gestul Elenei Udrea pare mai curând unul disperat decât unul calculat, o decizie de genul „ori la bal, ori la spital” sau „cad, dar vă trag pe toți după mine”. Pare. Să vedem ce vom afla în următoarele zile. Mie unul mi-a lăsat impresia unei pirande încolțită de poteră, care își ridică fustele și își apucă apoi puradelul de picioare și zvârle cu el spre caralii. Cunoașteți scena…

Totuși, apropos de credibilitate, înainte de a intra în subiect, vă rog recitiți și să rețineți o declarație făcută de Traian Băsescu în urmă cu doar patru luni:

O susțin pe Elena Udrea pentru că este singurul candidat onest. Nu spun neapărat cel mai bun, dar este singurul candidat onest”

Bun. Acum să trecem la treabă… (Continuarea, AICI)

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s