Domnu’ Dragnea, cu respect, chiar nu vă pică mustața de rușine?!

Două emisiuni TV duminică seară, două probe indubitabile: PSD chiar NU ÎNȚELEGE de ce a pierdut alegerile!

dragnea

 

Liviu Dragnea a fost aseară la emisiunea lui Radu Tudor de la Antena 3. Două afirmații ale președintelui executiv al PSD mi-au reținut atenția:

1. „Primeam mesaje de la alegători din Diaspora care stăteau la coadă la vot și ne spuneau că erau unii care intrau, votau, după care se întorceau la coadă și agitau oamenii (…) 90% sau 95% in diaspora au fost oameni cinstiti care au votat normal, dar au fost și aceștia de care v-am spus”

Buuun! Deci, domnu’ Dragnea, câteva cifre. În turul al doilea au votat în străinătate 377.651 de români. Conform spuselor dvs, aproape 38.000 dintre ei (10%, da?!) erau „agitatori”. Sau vreo 18.500 (5%, hai!)…

Păi domnu’ Dragnea, cu respect, chiar nu vă pică mustața de rușine când afirmați așa ceva?!

2. „Noi, PSD-ul, am pierdut pentru că nu știm să facem campanie negativă, am venit doar cu mesaje pozitive”

Zău, domnu’ Dragnea? Chiar așa?! Da’ găinile vii/ moarte cine le-a aruncat în curtea ACL în dimineața premergătoare confruntării de la Realitatea TV? Marțienii?! Povestea cu lipsa copiilor lui Iohannis, care-l descalifică să fie președintele României, cine a lansat-o? Marțienii sau Gabriela Vrânceanu FiREA?! Povestea cu traficul de copii… (CONTINUAREA, AICI)

Un gând despre „Domnu’ Dragnea, cu respect, chiar nu vă pică mustața de rușine?!

  1. Nu ii pica, si nu ii e rusine. Face asta din calcul cinic, sau mai bine zis, datorita formarii profesionale. Este scoala kaghebista de a arunca in carca adversarului toate mizeriile pe care le faci tu, de a spune ca tu esti ala bun si celalalt face de fapt mizerii. Repetand indeajuns de des si cu convingere aceste lucruri, se gasesc destui care sa le si creada. Uitati-va la Rusia, genereaza scandal in Ucraina, apoi Putin, Lavrov si altii ca ei declara senini ca ei au fost agresati de occident. Exact acesta a fost discursul pesedist in aceasta campanie. Corlatean, Melescanu, Ponta, Dragnea, si altii, au aplicat reteta kaghebisto-pravoslavnico-ruseasca. Si poporul sarac, dezinformat, manipulat si curat ortodox atat din Rusia cat si din Romania voteaza candidatul suprem …

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s