Victore, nu ne lăsa! Rămâi premierul nostru! Numere, numere, numere…

Premierul Victor Ponta a dat azi numere la tot poporul! De altfel, asta a făcut toată campania: cifre, fițuici, cifre, fițuici, numere, numere, numere. Să ajungă la toată lumea!…

 

ponta numere

Române, dacă nu știai, atunci află de la premierul Ponta că trăiești cu 1,9% mai bine decât în vară și cu 3,1% mai bine decât în toamna anului trecut. Nu simți? Ești nesimțit! Ți-o spune premierul tău și viitorul tău Președinte!

Nu contează că unii specialiști le contestă! Ce, se pricep ei mai bine la numere decât premierul nostru. Așa că, române, nu mai pleca urechea la cântecele de sirenă ale dușmanilor poporului. Pâinea ți-a crescut cu 1,9%, buzunarul ți-e mai greu cu 1,9%, chiar și chilul de brânză a crescut cu 1,9%. Și rezervorul de la mașină ți-e mai larg cu 1,9%. Ca să încapă benzina mai scumpă cu vreo 10%.

Sigur, ți-au crescut taxele – ai una până și pe stâlp, ai noi impozite, dar n-are a face. Ești mai fericit cu 1,9%! Și, dacă îl vei alege duminică pe Victor Ponta, beatitudinea ta va atinge cota de 100%.

Nu, Victor Ponta nu e șef de secție financiară, așa cum s-a prezentat în dezbaterile televizate când ne-a intoxicat cu o diaree verbală cifrică. E Președintele perfect al tuturor conțopiștilor!

Alege-l duminică și… (Coninuarea, AICI)

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s