Ponta i-a trădat pe cei 7,4 milioane de „anti-băsiști”. Momentul ratat de Iohannis

A doua dezbatere dintre cei doi candidați la Președinție, desfășurată aseară la B1 TV, a avut un moment-cheie care nu a fost speculat de Klaus Iohannis. A fost și singura secvență care putea avea, păstrând proporțiile, efectul celei cu „la Vîntu v-a plăcut aseară?!” din 2009. Dar candidatul ACL a ratat-o cu brio…ponta-iohannis-b1

Mă refer la momentul în care Victor Ponta a insistat pe celebrul „Pact de coabitare”, deși subiectul se încheiase. „Stați că e important – s-a adresat Mădălinei Pușcalău (moderatoarea de la B1 TV) candidatul PSD – întorcându-se apoi către Klaus Iohannis: Știți de ce l-am semnat? Nu știți. Ca să nu ajungem o nouă suspendare…”. Iohannis n-a mai dat nicio replică și s-a trecut mai departe.

Cum, domnule Victor Ponta, deci dvs ați trădat „idealurile” celor „7,4 milioane de români” care au votat la referendumul din 2012 demiterea președintelui Traian Băsescu?! Așadar, ați semnat un act de „încuscrire” cu inamicul public nr 1 al dvs, al PSD, al celor 7,4 milioane cu care stați în gură de doi ani de zile pentru a nu duce la capăt ceea ce v-au cerut ei?!

La ce i-o fi stat mintea lui Victor Ponta? Și pe unde o fi umblat mintea lui Klaus Iohannis de nu l-a lovit năprasnic în acel moment?!

În rest, dintr-o confruntare în care Klaus Iohannis a fost mult mai exact și mai inspirat decât cu o seară înainte, am mai reținut două momente:

1. Minciuna plagiatului. Victor Ponta a spus că el are o decizie definitivă a Justiției că n-a plagiat. Fals! Două comisii universitare au… (Continuarea, AICI)

Un gând despre „Ponta i-a trădat pe cei 7,4 milioane de „anti-băsiști”. Momentul ratat de Iohannis

  1. Cei 7,4 milioane au fost uniti doar de ura lui basescu…asa cum ne-a urat el pe noi asa l-am urat si noi pe el…el s-a batut joc de noi ,…noi l-am vrut Demis. Asa este : Ponta ne-a vandut la Bruxelles contra obtinerii functiei de Premier. La Barroso s-a facut un troc…au facut troc cu votul a 7,4 milioane de romani : Ponta -Premier contra Garantarii, terminarii mandatului lui basescu si poate, pe viitor chiar a Libertati acestuia si a Elenei Udrea. Numai NU toti cei 7,4 milioane vad asa lucrurile …si iata ca „Iliescu anilor 1990”- loveste din nou cu manie proletara invrajbind populatia, de dragul Puterii , cu Unealta- Ponta. Eu , Nu am votat Demiterea lui Tarian basescu ca sa-l aleg pe Ponta in locul lui…Niciodata …altii au facut-o.

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s