Legalizați prostituția! Să devină și Ghiță TV un post onorabil

Am găsit la penețeu droguri, armament, muniție… ăăă… mașină de scris automată… tipărit bani la peneleu”

Vă amintiți? 1990. Prima Mineriadă. Erau imagini transmise de TVR. Suntem în 2014. Astăzi avem RTV. Arc peste timp. 24 de ani și o simplă anagramă…

rtv3bisMă uitam ieri la prânz la România TV. Știu, aveți dreptate, cine dracu’ m-a pus?! Da, nimeni nu e perfect. Câteodată mai am și tendințe din astea mediatico-masochiste… O scurtă dezbatere despre legalizarea prostituției, pe marginea unui răspuns dat de ministrul de Finanțe, Ioana Petrescu. O idee foarte bună, mi-am spus. Astfel, postul lui Sebastian Ghiță, mașina de spălat rufe murdare a amicului Ponta, ar putea deveni un post de televiziune onorabil. Cu taxe, cu condicuță, cu examene medicale periodice, cu tot tacâmul.

Tot așa, titluri precum cele care dănțuiau frenetice azi pe ecranul România TV – Scene violente la mitingul lui Iohannis”, „Susținătorii lui Iohannis, duși cu autocarele la proteste”, „Dovada că Iohannis a plătit oamenii la protestele violente”, „30 de lei pentru a participa la mitingul lui Iohannis”ar putea deveni prestații oficiale, plătite conform unui tarifar dinainte stabilit: atât „scurtul”, atât „lungul”… (Continuarea, AICI)

 

 

 

Un gând despre „Legalizați prostituția! Să devină și Ghiță TV un post onorabil

  1. D-l Ghita a fost admirat pentru investitia in sport, pentru inteligenta sa, pentru directionarea gandirii catre softuri care sa permita raspunsuri rapide pe diverse probleme. Am spus ca l-am admirat, pana cand am aflat ca s-a asociat cu hotii si prostii. Cand esti inteligent, dar te asociezi cu mediocritatea castigi bani dar pierzi respectul oamenilor valorosi si de caracter. Vreau sa-i spun d-lui Ghita ca din pacate nu va putea lua nimic cu el, in mormant, iar oamenii care vor trece pe la crucea lui vor intoarce capul scarbiti.

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s