Când Dumnezeu vrea să te piardă, mai întâi îți ia mințile…

udrea-si-basescu-2-e1412000937688Cade cortina! Întuneric în sală. E o liniște apăsătoare. Publicul nu aplaudă. Mă aflu în public, tăcut, și sunt descumpănit privind la spectacolul pe care îl oferă Traian Băsescu…

Am urmărit aseară cu atenție ultima emisiune în care președintele a ieșit înainte de turul întâi al prezidențialelor. Așteptam un șoc, dezvăluiri – mă rog, obiceiul casei. Când colo, nimic din toate astea. Doar o ieșire disperată pentru a încerca să mai îndulcească ceva din cele mai crâncene ultime 48 de ore de campanie pentru Elena Udrea. O ultimă lopată de pământ peste mormântul adânc în care președintele își îngroapă cei 10 ani de mandat.

Am înțeles de la președinte că nimeni în țara asta nu-i demn de încrederea noastră. Toți sunt corupți. Toți sunt hoți. Toți sunt niște nenorociți. Toți, în afară de ea, Elena Udrea. Care e curată… Deși principalele personaje care au roit în jurul ei sunt un pic „plecate”, deocamdată pentru 30 de zile. Ok, e opinia domnului președinte și e liber s-o susțină până în pânzele albe. Dar de ce ține președintele să-și saboteze cei 10 ani de mandat, nu înțeleg?!

Pentru că domnul președinte ne-a vorbit aseară despre… (Continuarea, AICI)

Reclame

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s