Un „NU” hotărât lui Klaus Iohannis! De ce nu e bun „neamțul”

Am citit zilele astea mai multe articole ale unor colegi de breaslă despre prestația electorală a lui Klaus Iohannis: e „moale”, e „flasc”, e „scorțos”, e „plicticos”… Și enumerarea poate continua. Mă uitam și aseară, la emisiunea în care a fost invitat la Realitatea TV („Jocuri de Putere”, cu Rareș Bogdan). Au dreptate colegii mei! Eu i-aș spune lui Klaus Iohannis, simplu, „candidatul NU”.

De ce?

iohannis-si-ponta-e1410517962647 Pentru că Iohannis NU dansează cu țigăncile la „Cireșica”. NU bea șprițuri cu Gigi Becali. NU are rude apropiate care să se încuscrească cu clanurile țigănești. NU face glume mai mult sau mai puțin deocheate. NU se ia în gură cu presa.NU știe câte cuburi de gheață fac scotch-ul perfect! Cum să devină președinte?!

Pentru că Iohannis NU a plagiat. NU și-a șters doctoratul din CV. NU are legături dubioase cu SIE. NU a avut o carieră profesională într-o ascensiune suspect de rapidă. NU și-a lăsat nevasta gravidă ca să se însoare cu alta, fiica unui mare ștab de partid. NU joacă baschet. NU pilotează mașinuțe. NU are amici intimi proprietari de televiziuni îmbogățiți din afaceri cu statul. Cum să devină președinte?!

Pentru că Iohannis NU apare în ținute sumare. NU este susținut de șeful statului. NU a luat împrumuturi de milioane de euro de la bănci, returnate apoi în chip miraculos. NU a fost căsătorit nici măcar cu vreo găină, ce să mai vorbim de un ditamai Cocoș, zis și „Nașul” în anumite cercuri?!…(Continuarea AICI)

 

Reclame

10 gânduri despre „Un „NU” hotărât lui Klaus Iohannis! De ce nu e bun „neamțul”

  1. GER: Wie es aussieht ist dein Artikel ist ein Schuss nach hinten, mein Lieber.
    RO: Cum se pare, articolul este o declansare (un glonte) in fata. Mai pe schlau: cand tragi intro directie este posibil ca glontele sa-ti explodeze in fata….iar articolul tau pare sa aiba comentari in directia nedorita. Mai in gluma, mai inexact (inconcludent), oameni spun ce gandesc. Alex

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s