Băsescu și bomba care nu-i taie lui Ponta trompa! Și care n-a făcut „BUM”, ci „FÂS”…

  • Motto:
  • „Bursucul aruncă bomba/ Și elefantul își pierde – ce-și pierde elefantul? Trompa!/ N-am găsit altă rimă…”

Această campanie electorală începe să semene tot mai mult cu „Fabula” interpretată magistral de regretatul Toma Caragiu. Faceți o pauză de isterie publică și vizionați sceneta de mai jos. Merită!

Și acum, înapoi la animalele noastre, ăăă… la candidații noștri. Prinși în febra momentului, colegii mei de la Reporter Virtual au titrat azi noapte, despre dezvăluirile președintelui de la Realitatea TV: „BOMBA BOMBELOR! Ponta e ofiţerul acoperit. Dezvăluirea lui Băsescu, la Realitatea TV”.

Îmi pare rău să-i dezamăgesc: n-a fost bombă, a fost petardă și n-a făcut „bum”, ci „fâs”. Cine crede că „dezvăluirile” de aseară îl vor afecta pe Ponta e fie naiv, fie n-are nicio legătură cu realitatea românească. Ba chiar s-ar putea să-l salte un pic având în vedere vocile stridente care au apărut astăzi și care au început să-i ridice un soclu poleit de „patriot”…

Sunt, poate, printre ultimii jurnaliști care pot fi bănuiți că simpatizează cu Victor Ponta. Așadar, acestea fiind spuse, să purcedem la câteva considerații cu care nu e obligatoriu să fiți de acord, dar pe care vă rog să le citiți cu mintea limpede, încercând să vă detașați de simpatiile față de un candidat sau altul… (Continuarea, AICI)

Reclame

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s