O guristă și un șmecheraș. Vă place? Votați Ponta!

Firea Sova

Spune-mi cu cine te însoțești, ca să-ți spun cine ești! Perfect valabil și în cazul lui Victor Ponta, care ne-a arătat cum gândește și de ce este în stare prin „comunicatorii” săi principali, pe care i-a ales cu mânuța domniei sale: Gabriela Vrânceanu-Firea și Dan Șova.

Cei doi guriști* (prima, mai veche în branșa gurismului) și-au dat întreaga măsură a capacității intelectuale, a gândurilor murdare care le joacă sub țeastă, dar și pe cea a felului de-a fi al șefului lor, Victor Ponta, prin două declarații halucinante emise în această săptămână.

Șmecherașul Șova, avocățelul descurcăreț, fost ilustru ministru al Marilor Proiecte Inexistente, a dat un atac la capul lui Klaus Iohannis. Cică neamțul ar fi „gângav și încet la minte”. Atât a putut amicul intim al premierului – vechi partener de afaceri, dar și de zbenguieli în timpul liber.

Și pentru că acest atac la cap n-a fost suficient, Gabriela Vrânceanu-Firea-Pandele (cunoscută în lumea presei și ca Gabriela Strâmbeanu-Știrea), această mamă-eroină a națiunii, păstrătoarea șeptelului național, zeița fertilității pesediste, a dat și ea un atac la celălalt cap al lui Klaus Iohannis…

(Continuarea, AICI)

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s