O guristă și un șmecheraș. Vă place? Votați Ponta!

Firea Sova

Spune-mi cu cine te însoțești, ca să-ți spun cine ești! Perfect valabil și în cazul lui Victor Ponta, care ne-a arătat cum gândește și de ce este în stare prin „comunicatorii” săi principali, pe care i-a ales cu mânuța domniei sale: Gabriela Vrânceanu-Firea și Dan Șova.

Cei doi guriști* (prima, mai veche în branșa gurismului) și-au dat întreaga măsură a capacității intelectuale, a gândurilor murdare care le joacă sub țeastă, dar și pe cea a felului de-a fi al șefului lor, Victor Ponta, prin două declarații halucinante emise în această săptămână.

Șmecherașul Șova, avocățelul descurcăreț, fost ilustru ministru al Marilor Proiecte Inexistente, a dat un atac la capul lui Klaus Iohannis. Cică neamțul ar fi „gângav și încet la minte”. Atât a putut amicul intim al premierului – vechi partener de afaceri, dar și de zbenguieli în timpul liber.

Și pentru că acest atac la cap n-a fost suficient, Gabriela Vrânceanu-Firea-Pandele (cunoscută în lumea presei și ca Gabriela Strâmbeanu-Știrea), această mamă-eroină a națiunii, păstrătoarea șeptelului național, zeița fertilității pesediste, a dat și ea un atac la celălalt cap al lui Klaus Iohannis…

(Continuarea, AICI)

Reclame

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s