ȚEAPA Romtelecom: sub brand nemțesc, dar șmecheria-i românească

Romtelecom și Cosmote au comunicat oficial astăzi că se vor „rebrandui” sub marca Telekom România. Foarte frumos! Nemții au cumpărat compania, dar, cum spuneam și în titlu, șmecheria rămâne în cea mai pură formă românească. „Și cu asta ce-am făcut?”, vorba lui Constantin Tănase…

Vizita unui curier

telekomSă mă explic. Nu-mi stă în obișnuință să amestec problemele personale cu subiectele de care scriu. Fac o excepție de această dată deoarece cred că experiența mea trebuie împărtășită și altora, care ar putea trage ceva învățăminte din ea.

În urmă cu vreo trei luni, îmi sună la poartă un curier. Cu un pachețel de la Romtelecom. Bălmăjește ceva despre o promoție și despre clienții fideli. Ok. Cum aveam treabă la calculator și gândurile îmi erau în altă parte, mă grăbesc să-l expediez, semnez ce-mi pune sub nas și îi zic mulțumesc și la revedere. Pachețelul aterizează nedesfăcut într-un dulap și cu asta-basta, uit de eveniment.

Abonat fără voie

Luna următoare, observ că factura la telefon a crescut. După încă o lună, la fel… (CONTINUAREA, AICI)

Reclame

2 gânduri despre „ȚEAPA Romtelecom: sub brand nemțesc, dar șmecheria-i românească

 1. Domnule Halpert, imi pare rau ca ati trecut printr-o experienta neplacuta. Nu am idee daca intre timp Telekom Romania a rezolvat in favoarea dumneasoatra cazul descris mai sus dar nu pot sa nu va scriu despre isprava mea cu noul Telekom (ambele variante, fostul Cosmote dar si fostul Romtelecom). „Va abordez prin acest mod pentru ca mi-a fost imposibil sa vorbesc cu un reprezentant Romtelecom.
  Acum firma se numeste Telekom in urma procesului de rebranding dar pe mine nu ma ajuta cu nimic, din contra vad ca sunt pusa in situatia sa platesc mai mult si nici macar nu pot sa aflu de ce.
  In speranta ca voi putea discuta cu un reprezentant al firmei dvs, am apelat 021.404.1234 pentru serviciul normal apoi am urmat indicatiile robotului pentru a ajunge la informatii despre factura curenta, de ce este suma care trebuie platita ata de mare. Imediat dupa conectare am fost informata tot de catre robot ca intr-un interval de 30 de zile am efectuat trei apeluri abuzive „către Serviciul de Vânzări și Relaţii cu Clienţii”, si astfel nu mai am acces gratuit la acest serviciu pentru o perioada de 30 de zile. Am fost informata ca in acest interval pot apela numarul taxat 0903904903 cu 2 EUR/apel TVA inclus. Apoi am dost deconectata de la robot. Am urmat plina de nervi indicatia si am sunat la numarul cu taxa dar…minune..dupa ce mi-a raspuns din nou robotul si am urmat pasii indicati de acesta, cand sa fiu preluata de operator, s-a intrerupt legatura. Am incecat din nou sa va cntactez si s-a repetat situatia. Adica voi fi taxata degeaba cu 4 EUR? Cred ca este o gluma proasta si va fac reclamatie la OPC si va cer si daune morale si finaciare pentru bataie de joc si furt. Da furt, pentru ca mi-ati luat 4 EUR degeaba.
  Dar mai am ceva de spus. Daca nu mai imi pot accesa MyAccount pe romtelecom.ro (cum faceam inainte ca sa vad factura detaliata, sa o printez eventual si sa nu mai deranjez un operator) pentru ca nu mai exista, ce s-a intamplat cu datele de pe acel site? De ce nu au fost transeferate pe Telekom.ro? Dumneavoastra ati auzit de o lege care spune cate ceva despre protectia datelor personale? Daca nu o sa invete cei de la departamentul juridic de la tribunal.
  Sper ca randurile de mai sus sa fie analizate cu seriozitate si astept cat mai curand un raspuns din partea Telekom Romania.
  Ce gluma proasta a fost „promo”-ul despre rebranding cum ca urmeaza numai lucruri placute cu noul Telekom Romania. Pentru cine oare?”
  Imi cer scuze pentru lungimea mesajului dar este copia reclamatiei transmisa catre dumnealor la care inca nu am primit niciun raspuns (expediat cate Telekom Romania pe 19 septembrie 2014). O mare dezamgire si o bataie de joc pentru ceea ce a fost Romtelecom candva.

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s