Mulțumim, Antena 3!

Zău că nu-i înțeleg pe cei revoltați, care condamnă mitingul organizat de Antena 3 duminică la Palatul Cotroceni. Oameni buni, gândiți-vă mai bine! Vă recomand să lăsați încrâncenarea și o să realizați că, de fapt, ar trebui să mulțumim Antenei 3…

miting

– Mulțumim Antena 3 pentru că ne-ai arătat ce poți! 1.000 de susținători? 2.000? 4.000? Eu o să iau sursele cele mai generoase. Deci, fie, 4.000! După vreo 50 de ore de promo-uri și chemări fierbinți pe toate vocile. Asta înseamnă 0,05% din „cei 7,4 milioane” în numele cărora pretinde că vorbește Antena 3 și pe care și-i arogă de mai multe ori pe zi!

– Mulțumim Antena 3 pentru că ne-ai arătat ce fel de public ai! Pentru că ne-ai arătat ce înseamnă „nucleul tău dur”. Acum știm mai bine decât înainte.

– Mulțumim Antena 3 pentru că ne-ai demonstrat că ratingul nu e nici pe departe egal cu cei ușor de manipulat, așa cum ți-ai fi dorit.

– Mulțumim Antena 3 pentru că ne-ai demonstrat că mare parte din publicul care-ți asigură ratingul se uită pur și simplu pentru a vedea o menajerie. CONTINUAREA, AICI.

2 gânduri despre „Mulțumim, Antena 3!

 1. „Naravul mostenit de la varanii cu care ne mandrim”.

  NOTA. Cine ar putea sa creada ca la evenimentul pe care l-am prezentat, au participat dupa unele surse, 2.000, dupa altele, 4.000 de persoane, de vreme ce, durata acestui videoclip a fost de cca. 4 minute? In aceasta perioada de timp au fost inregistrate imagini de la ultima trecere a protestatarilor prin fata Palatului Cotroceni.
  Daca in Bucuresti, capitala Romaniei, informatiile prezentate nu sunt corecte, in alte zone ale tarii…Trageti si dvs. o concluzie, daca tot ne referim la „naravul mostenit de la varanii cu care ne mandrim”
  Deci, una este libertatea presei si alta, condamnarea lui Dan Voiculescu
  Aviz amatorilor campaniei: „SI EU SUNT VARAN”!
  Si totusi: daca nasul OTV-lui este Ponta, pentru „Antene”, nu poate fi alta persoana?

  ANTENA 3 ESTE ŞI AICI, LA COTROCENI!

  https://www.facebook.com/georgevici.mihail/media_set?set=a.784474724906223.1073741886.100000311073050&type=3

 2. Pingback: Ce au scris ieri liderii din România despre politică, economie și viața noastră | Blogul lui Ilias Papageorgiadis

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s