3/ZI. Ponta, mulțumim, că ca tine nu găsim!

Astăzi, pe scurt (că n-avem timp nici voi, nici eu), despre trei chestiuni: cum a salvat Victor Ponta șoferii populari – cei cu mașini sub 1600 cmc, cum s-a încurcat Digi 24 în „cazul Cristi Citre” cu procedurile de HR/ PR și să ne amintim împreună de hepatita A…

3 pe zi1. Știre: „Ministrul Finanţelor a transmis miniştrilor, pe suport electronic, un nou proiect al Codului Fiscal, care nu mai prevede majorarea impozitului pentru maşini cu o capacitate cilindrică de până în 1.600 centimetri cubi, dar va crește pentru celelalte”.

Mai întâi a fost, în urmă cu câteva zile, știrea 1: creșteri mari la mașinile cu o capacitate cilindrică de până în 1.600 centimetri cubi. Apoi, știrea 2: Ponta, supărat, cere retragerea proiectului. Și azi, știrea 3, cea de mai sus… Îmbrobodirea clasică: vă anunțăm potopul și apoi vă dăm o ploaie torențială. Toți răsuflați ușurați. Mai ține? Uite că ține! Vorba aia: cantitatea de inteligență este constantă în timp ce populația crește constant. Prost a fost Băsescu în 2010. Trebuia să anunțe că vor fi tăiate salariile bugetarilor cu 50%! Țara în colaps, faliment, nenorocire, chestii-trestii. După aia – o săptămână de „dezbatere publică” și tăierea de 25%. Toți l-ar fi iubit! Să învețe de la Ponta. Căruia șoferii cu mașini sub 1.600 – adică majoritatea – îi mulțumesc din inimă!… Continuarea, AICI.

Un gând despre „3/ZI. Ponta, mulțumim, că ca tine nu găsim!

  1. Ponta este un minciunos incapabil ,plagiator ce apara politicienii corupti.Ponta nu respecta constitutia si mai nou, puterea de la Bucuresti cauta noi metode sofisticate pentru a putea FURA .

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s