Victor Ponta – trădare, trădător, trădez…

>> CUM SE NUMEȘTE UN LIDER CARE VOTEAZĂ CONTRA PROPRIULUI CANDIDAT? VICTOR VIOREL… Premierul Victor Ponta vorbea așa frumos alaltăieri la televizor despre trădări și trădători… Se referea la fostul partener Crin Antonescu.

advToate bune, numai că ieri i-a scăpat porumbelul – unul mare cât o cioară zdravănă: cică la prezidențialele din 2009 l-a votat pe… Crin Antonescu. Iar VVP era atunci purtătorul de cuvânt al campaniei candidatului PSD, Mircea Geoană! Păi cum e cu trădările, trădător mic și zâmbăreț?! L-a luat gura pe dinainte sau ce? Mă gândesc că și Adrian Năstase ar avea, de acolo de unde e, câte ceva de spus pe tema asta… Cine știe așadar cum se conjugă cel mai bine verbul „a trăda” în PSD?!…

Cotidianul „Adevărul” pune știrea pe capul primei pagini de astăzi: „Victor Ponta l-a votat în 2009 pe Crin Antonescu, nu pe Mircea Geoană”

„Întrebat de ce nu l-a votat pe Geoană în primul tur, fiind purtător de cuvânt al campaniei acestuia, Ponta a răspuns: “L-am şi votat în turul 2, dar în turul 1 l-am votat pe Crin Antonescu, am considerat că e schimbarea de care avea nevoie România” (…) Întrebat despre faptul că Victor Ponta l-ar fi informat că nu a votat cu el în primul tur din 2009, Mircea Geoană a evitat să răspundă, spunând: „Judecata aparţine milioanelor de români care m-au votat şi au votat culorile social-democrate în 2009”.


>> MILIARDARII ÎNTRE EI: ADAMESCU ÎI SCĂRMĂNA PIELEA LUI NICULAE. Două ziare de astăzi, care aparțin unor miliardari de top, trag încrucișat în alți miliardari, unii dintre ei și ei proprietari de presă. C-așa-i în tenis…

rlJurnaliștii de la „România liberă” – care-i aparține miliardarului Dan Grigore Adamescu – s-au deghizat în muncitori și au încercat să se angajeze la firmele altui miliardar, Ioan Niculae, cică cel mai bogat român în momentul de față. Ce-a ieșit? O frumusețe de material pentru deschiderea de astăzi a ziarului: Sclav pe plantațiile lui Ioan Niculae, cel mai bogat om din România”

„Cel mai bogat om din România, Ioan Niculae, își întreține uriașul imperiu agricol pe care l-a dezvoltat în sudul țării prin munca a mii de țărani săraci pe care nu-i plătește cu lunile. O investigație incognito a României libere a scos la iveală faptul că zilierii care lucrează pe terenurile latifundiarului primesc, după 12 ore de trudă, în cel mai bun caz o pâine sau o mână de făină (…) Cel mai bogat om de afaceri din România, potrivit topurilor realizate de revistele economice, a beneficiat de-a lungul anilor de sprijin consistent din partea statului pentru firmele sale, sub masca faptului că astfel dezvoltă una dintre cele mai sărace zone ale țării”.


>> TOT MILIARDARII ÎNTRE EI: VOICULESCU ÎI SCĂRMĂNA PIELEA LUI ADAMESCU. Și dacă de pielea miliardarului Niculae se ocupă organul miliardarului Adamescu, de cojocul miliardarului Adamescu are ac miliardarul Voiculescu. Pentru că, așa cum spuneam mai sus, așa-i în tenis… Noroc cu miliardarii ăștia și cu presa lor, că așa mai aflăm și noi una-alta!

untitled„Jurnalul Național” de astăzi – care-l urmărește pe Adamescu precum pe un cal breaz – titrează sus-sus, chiar peste capul ziarului:„Astra lui Adamescu, în Dosarul Transalpina”

„Transalpina a fost modernizată în urma unor inginerii financiare spectaculoase ca drumul care taie munţii. Romstrade SRL a câştigat licitaţia, deşi costurile erau cu 95 de milioane euro mai scumpe decât oferta firmei de pe locul doi. Documentele neconforme, costurile umflate prin acte adiţionale şi plăţile suplimentare de 13 milioane de euroîntregesc imaginea risipei banului public. Cireaşa de pe tort: Astra Asigurări, a magnatului Dan Adamescu, a garantat buna execuţie a lucrărilor emiţând poliţe în favoarea Romstrade. Construcţia Transalpina s-a făcut prin fraudarea banului public de către compania lui Nelu Iordache, Rostrade SRL, cu sprijinul companiei Astra Asigurări deţinută de magnatul Dan Adamescu”.

„Dacă nu citești ziarele, ești neinformat. Dacă le citești, ești dezinformat!” (Mark Twain)

2 gânduri despre „Victor Ponta – trădare, trădător, trădez…

  1. Aceasta familie l-a tradat pana si pe D-zeu, a facut ceea ce numai Ceausescu a indraznit sa faca, introducandu-si familia in marea politica,istoria se repeta.Ignoranta romanilor naste monstri. Intr-o zi va sterge cu noi pe jos.

  2. Pingback: Ce au scris în weekend liderii de opinie din România despre politică, economie și viața noastră | Blogul lui Ilias Papageorgiadis

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s