Judecătorul lui Voiculescu cere din arest pensie de mii de euro!

>> MUSTAȚĂ, NEGOCIATORUL DE ȘPĂGI ÎN WC, VREA O BĂTRÂNEȚE LINIȘTITĂ ȘI ÎMBELȘUGATĂ! Tupeu de borfaș! Judecătorul din Dosarul ICA, Stan Mustață, cel care-și negocia șpaga în WC, cu apa pornită, ca în filmele proaste, n-are nicio urmă de bun-simț. Oare chiar așa de rău să arate Justiția din România, după chipul și asemănarea acestui specimen?!…

adevAflăm astăzi de pe prima pagină a ziarului „Adevărul” o știre incredibilă:„Judecătorul Mustață cere din arest pensie nesimțită”

„Judecătorul Stan Mustaţă, de la Curtea de Apel Bucureşti, a cerut din arest să iasă la pensie, urmând să primească o pensie de aproape 2.800 de euro (12.500 de lei). Proiectul prin care magistraţilor corupţi li s-ar tăia pensiile speciale este blocat de anul trecut la Comisia Juridică a Senatului. Judecătorul Stan Mustaţă, arestat şi judecat după ce a vândut ca la piaţă sentinţe penale, a cerut pensionarea printr-o adresă trimisă Consiliului Superior al Magistraturii. Dacă cererea magistratului va fi aprobată şi semnată de preşedintele României, Traian Băsescu, magistratul ar putea avea o pensie incredibilă (…) Astfel, se ajunge la anomalia ca un judecător corupt să beneficieze de o pensie uriaşă, la fel ca alţi magistraţi corecţi, care au ieşit din sistem nepătaţi”.


>> DE CE SCENARIUL DE UNIFICARE A DREPTEI NU-L INCLUDE PE TRAIAN BĂSESCU. Scenariul rapid de unificare a Dreptei, început prin anunțul-surpriză de viitoare fuziune între PNL și PDL a luat prin surprindere pe multă lume. Mai ales pe cei de la PSD, care, prin lipsa lui Traian Băsescu momentan din această construcție, se văd văduviți de principalul instrument de atac: retorica anti-băsistă…

evzDespre acest subiect scrie și jurnalistul Ion Cristoiu, în editorialul său de pe prima pagină a „Evenimentului zilei” de astăzi, intitulat „Are Traian Băsescu geniul lui Ionel Brătianu de a aştepta?”

„Din tot ce s-a întîmplat în aceste zile – PMP – partidul lui Traian Băsescu – e exclus (…) Din punct de vedere politic – aşa cum scriam miercuri, la ora 12, pe cristoiublog.ro – situaţia e benefică lui Traian Băsescu (…) Prezenţa PMP şi cu atît mai mult a Elenei Udrea la negocieri ar fi o catastrofă pentru forţele anti-PSD (…) Sînt, aşadar, toate datele logice, obiective pentru ca PMP să rămînă în afara marii construcţii (…) Marea problemă o constituie însă presiunile extraordinare asupra lui Traian Băsescu de a se implica: de la presiunile orgoliului (de care nu duce lipsă) pînă la cele ale apropiaţilor. Va avea Traian Băsescu geniul lui Ionel Brătianu de a aştepta? De răspunsul la această întrebare depinde nu numai destinul lui Traian Băsescu, dar şi al României”


>> DUPĂ CE PNL ȘI PDL AU BĂTUT PALMA, TĂRICEANU RĂMÂNE „PE PERSOANĂ FIZICĂ”… Tot despre această construcție de Dreapta scrie și cotidianul „România liberă” de astăzi, care privește cu speranță noua mișcare politică.

rlArticolul principal al primei pagini poartă titlul Noul partid care relansează lupta politică”:

„Formaţiunile conduse de Vasile Blaga şi Crin Antonescu vor avea un candidat unic la alegerile prezidențiale și urmează să fuzioneze – aşa au convenit cele două delegaţii după prima rundă de negocieri (…) Planul conceput de Crin Antonescu pentru unificarea dreptei, în vederea alegerilor prezidențiale, înaintează cu pași rapizi. La doar trei zile după euroalegeri au fost deja bifate câteva puncte esențiale (…) Alianța celor două tabere care vor colaborarea cu PDL scade și mai mult șansele taberei Tăriceanu, care își propune refacerea USL”

„Dacă nu citești ziarele, ești neinformat. Dacă le citești, ești dezinformat!” (Mark Twain)

Reclame

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s