Elena Udrea, vedeta presei lui Voiculescu. Gratis!

>> RĂMÂNE CUM AM STABILIT: DOSARUL „ȘANTAJUL” NU CADE DE PE CAPUL LUI FELIX. Cotidianul „Evenimentul zilei” de astăzi demontează o minciună gogonată (încă una, a câta?!) a mașinăriei de propagandă a lui Dan Voiculescu.

evz„Jurnalul Național” a titrat ieri fericit că „Dosarul Șantajul cade”. Că nu cade nimic, că totul nu era decât o manipulare, am arătat și noi, ieri, AICI, la punctul 2. Nici nu era greu… Să vedem ce titrează „Evenimentul zilei” astăzi: „EVZ demontează minciuna Voiculescu – Intact: Ioan Bendei, de la RCS, nu este urmărit penal”

„Ioan Bendei, fostul administrator RCS&RDS, urmărit penal”, titrau, ieri, publicațiile mogulului media Dan Voiculescu. Informația s-a dovedit a fi falsă după ce reprezentanții Parchetului au venit cu o serie de clarificări privind plângerea depusă de Sorin Alexandrescu, șeful Antenelor, împotriva lui Ioan Bendei, fostul administrator de la firma de cablu RCS RDS. Astfel, s-a constatat că nu există niciun suspect în cauză. Polițiștii fac verificări privind fapta reclamată, ei au început urmărirea penală față de faptă, dar nu au propus această soluție și procurorilor, cei care efectiv confirmă începerea urmăririi penale într-un dosar”.


 

>> DOAMNA UDREA, AȚI TRECUT PE LA CASIERIA „JURNALULUI NAȚIONAL”? Elena Udrea, liderul de facto al PMP, se bucură de o atenție deosebită astăzi în „Jurnalul Național”: două titluri pe capul ziarului, două titluri cu Udrea… Fosta „blondă de la Cotroceni” ar trebui să-i plătească publicitate presei lui Voiculescu, nu de alta, dar nici măcar zonele media apropiate ei nu îi dau atâta atenție! Ce urmărește JN, nu mi-e foarte clar. Probabil că nici lor! Sau poate scopul e doar satisfacția patronului, pentru că, pentru cititorii lor, atâția câți au mai rămas, oricum Udrea e diavolul în persoană și n-ar vota-o niciodată. Sau nu?! Cu atâtea apariții, zi de zi, nu se știe niciodată :) … Oamenii sunt imprevizibili! Vorba aia: de bine, de rău, important e să se scrie despre tine, altfel nu exiști!

untitledSă vedem cele două titluri din „Jurnalul Național” de astăzi, ambele pe capul primei pagini: „Băsescu-Udrea bagă băncile în scandal” și„Elena Udrea a dat comunei Nana 110.000 de euro pentru spații verzi în 2009”. Un scurt citat din cel de-al doilea articol:

„Primăria din comuna Nana a primit la finele anului 2009 suma 460.000 de lei pentru “realizarea unei zone verzi”. La cursul din acea zi frumoasa sumă de 110.000 de euro. Aprobarea finanţării s-a făcut în grabă, prin Hotărâre de Guvern, în 16 decembrie 2009, între cele două tururi ale alegerilor prezidenţiale. Primirea banilor era evident un stimulent pentru primărie să îmboldească alegătorii spre Traian Băsescu. Banii veneau cu semnătura Elenei Gabriela Udrea, ministrul interimar al Mediului care găsise să mai stoarcă de la buget, în plină criză, bani de aruncat pe fereastră”.


>> DIN ARHIVA PRESEI: CINE A SCRIS ARTICOLUL ANTI-RUȘI AL LUI ION ILIESCU? Un fragment din istoria presei este descoperit de jurnaliștii de la „Adevărul” și publicat drept subiect principal pe prima pagină de astăzi.

AdvÎntr-adevăr, acest articol din arhivă ar trebui pus undeva, la vedere, într-un muzeu al curiozităților. Ne-o arată titlul principal din „Adevărul” de astăzi, care nu mai are nevoie de niciun fel de comentariu: „Cum i-a alungat Iliescu pe ruși de la gurile Dunării”

„Un text semnat de Ion Iliescu în „Washington Post“ a dinamitat, în urmă cu 15 ani, relaţiile româno-ruse. Cunoscut în întreaga lume drept un filorus şcolit la Moscova, Iliescu i-a rugat pe americani să protejeze România de interesele exploatatoare ale Federaţiei Ruse. „Ţineţi Rusia departe de Dunăre“, aşa s-a numit articolul semnat la 23 mai 1999 de Ion Iliescu – pe atunci liderul Partidului Democraţiei Sociale din România (PDSR) – în ziarul american „Washington Post“ (…) Multe semne de întrebare a iscat articolul semnat de Iliescu. A fost scris, într-adevăr, de el? Oficialii ruşi au declarat public că textul a fost redactat de strategi americani, iar Iliescu şi-a pus semnătura, pentru a-şi spăla imaginea de rusofil, în perspectiva alegerilor din 2000. Atitudinea ulterioară a lui Iliescu a arătat că ideile din textul cu pricina nu-i aparţin”.

„Dacă nu citești ziarele, ești neinformat. Dacă le citești, ești dezinformat!” (Mark Twain)

Reclame

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s