Un cârnat, la pachet cu ziarul lui Voiculescu

>> PARAȘUTA ȘI TRICOUL – SCENARIILE DIN SPATELE CAMPANIEIIon Cristoiu este convins că postul B1 TV a fost parte a unui scenariu electoral pus la cale de Elena Udrea și de Traian Băsescu, anterior celui cu președintele îmbrăcând tricoul PMP la malul mării.

evzEditorialistul se referă astăzi, în „Evenimentul zilei” și la emisiunea în care a fost transmisă în direct săritura cu parașuta a Elenei Udrea în timp ce în studio se afla chiar președintele: „Cum creează Elena Udrea senzaţionalul de presă”

„ (…) Deodată, postul a întrerupt  interviul cu şeful statului pentru a transmite de la aeroportul Clinceni un moment electoral: Elena Udrea, liderul de facto al PMP, sare cu paraşuta în direct la  tv. Preşedintele României a fost întrerupt pentru transmiterea unui spectacol nu prea greu de repartizat sferei de mondenităţi a audiovizualului. Mulți își vor fi zis, stupefiați, că B1 tv a comis o gafă. Eu zic însă că postul a făcut parte din scenariu. Un scenariu la care a lucrat și Traian Băsescu sau, mă rog, pe care l-a acceptat. Eu sînt convins însă că totul a fost aranjat. Mai întîi, pentru că nici un post tv, şi cu atît mai puţin unul apropiat Cotroceniului, nu-şi îngăduia să întrerupă interviul dat de preşedinte pentru o asemenea transmisie. A fost apoi şi reacţia lui Traian Băsescu. Te-ai fi aşteptat ca Traian Băsescu, mînios față de o asemenea impoliteţe, vecină cu bădărănia, să fi plecat din studio sau, dacă a rămas, să izbucnească năprasnic, aşa cum îi stă bine unui scorpion. Nu s-a întîmplat nimic din toate aceste reacţii aşteptate”.


 

>> MINISTRUL ȘPĂGAR „CALTABOȘ”, SPĂLAT ȘI LANSAT DE PRESA LUI FELIX. Ziarul lui Dan Voiculescu, „Jurnalul Național”, se vinde astăzi la pachet cu… un cârnat!

remes jnNu, nu e o glumă! Este vorba despre cartea fostului ministruDecebal Traian Remeș, cel care a făcut pușcărie ca un escroc de rând pentru celebrul caz al mitei încasate în caltaboși și țuică. Rămas în memoria publică în urma „Dosarului Caltaboșul”, Remeș (în fotografia principală, la ieșirea din pușcărie) a fost spălat în două emisiuni la Antena 3, iar acum ruda săracă din trustul lui Dan Voiculescu, JN, îi publică un volum. Anunțat cu mare pompă pe capul ziarului: „Nu rata azi prima carte a lui Decebal Traian Remeș scrisă pe perioada detenției”!

Ziar+carte=4,9 lei. Ieftin. Ca și autorul… Cartea, din colecția „Jurnalul”, se numește „Izbituri și izbutiri”, dacă are cineva curiozitatea s-o răsfoiască. Titlu de Nobel, ce mai! Atenție însă, riscați ca degetele să vă duhnească a caltaboș și a țuică… Unde altundeva decât în trustul lui DV să-și găsească un ministru șpăgar și pușcăriaș împlinirea literară?! Cin’ se-aseamănă se adună – spune înțelepciunea populară

 


 

>> „POHTA CE-AM POHTIT”… MAZĂRE, CU PORTUL ÎN BUZUNAR. CADOU DE LA PONTA. Dosarele merg înainte, cuplul Nicușor + Mazăre a făcut potecă la DNA, dar nu se lasă, vor o halcă zdravănă din Portul Constanța.

rlȘi sunt toate șansele să o primească de la un prim-ministru preș la picioarele baronilor, mai ales în anul electoral în care el, marele Victor Viorel Ponta, este prizonierul voturilor aduse de aceștia. Aflăm din „România liberă” de astăzi că: „Ponta se înclină în fața lui Mazăre”

„Premierul Victor Ponta a spus la Constanţa, că procedura de transfer a acţiunilor Portului Constanţa către Consiliul Local va continua, chiar dacă există riscul “să se supere” anumite persoane. Premierul Victor Ponta a susţinut că Portul Constanţa se va dezvolta mai bine după ce o parte din acţiuni vor fi listate la bursă şi autorităţile locale vor mai primi acţiuni pe lângă cele deţinute deja.”Cu portul facem ce am vorbit. Se supără, nu ştiu cine se supără, dar eu cred că este mai bine să avem mai mult capital privat şi mai mulţi investitori, iar toţi banii îi lăsăm pentru investiţii, nu-i luăm la buget”, a declarat Victor Ponta”.

„Dacă nu citești ziarele, ești neinformat. Dacă le citești, ești dezinformat!” (Mark Twain)

Reclame

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s