România nu e a noastră. E a lor, a baronilor…

>> ALIANȚA BARONI – ANTENA 3 – DAN VOICULESCU PENTRU VIITORUL ȚĂRII. „Baroniada” declanșată de DNA ține astăzi prima pagină a ziarelor. „Evenimentul zilei” are subiect principal, alături de editorialul lui Ion Cristoiu, pe aceeași temă: „România nu-i un stat unitar. E o Federație de județe – stat PSD-iste”…

1 evz„Lovitura năprasnică administrată de DNA lui Adrian Duicu, preşedintele C.J. Mehedinţi, şeful filialei judeţene a PSD, unul dintre baronii locali reprezentativi pentru caracterul PSD de Grup Infracţional Organizat, a scos la iveală o incredibilă reţea mafiotă prin care statul era jefuit cu sistemă (…) Ajunşi la DNA, toţi rîtanii PSD  au prins a-l  acuza pe Traian Băsescu de răzbunare politică. Seara, toţi au beneficiat de lacrimile lui Mihai Gâdea, la Antena 3, vătaful lui Dan Voiculescu, personajul cel mai interesat în terfelirea Justiţiei (…) În cazul Mehedinţi, Operaţiunea DNA ne aduce o premieră: Pentru prima dată sînt anchetaţi nu numai Baronul local, ci şi funcţionarii din fruntea instituţiilor statului din judeţ. De la şeful IPJ pînă la managerul Spitalului Judeţean. Ce ne spune asta din punct de vedere social-politic? Ne confirmă ceea ce am avertizat, în ziare şi la televiziuni, de ceva timp încoace.
România, membră a UE şi a NATO, nu e un stat unitar, ci o Federație de judeţe – stat, transformate în feude de ciocoii  PSD”.

Aiurea, domnule Cristoiu! N-aveți dreptate! Baronii sunt niște oameni de bine, niște gospodari, cărora procurorii haini le bagă bețe în roate, iar Antena 3 este singurul post care luptă cu adevărat pentru dreptate. Împreună, sunt rețeta binelui pe care îl simt, zi de zi, toți românii! Și asta nu puteți s-o negați… Mai bine v-ați ocupa de imensul rău care stă ca o umbră deasupra României – Traian Băsescu. De fapt, singurul rău! Fără el, România ar fi fost azi Germania. O să vedeți după alegerile din noiembrie.

***

>> 10 BARONI MITITEI SE LEGĂNAU PE-UN DOSAR PENAL. NU E MULT, O NIMICA TOATĂ… Tot despre prea-cinstiții și hăituiții baroni locali citim și pe prima pagină a cotidianului „România liberă” de astăzi: „10 baroni au ajuns la DNA pentru afacerile lor penale”….

2 rl„Mai mulţi preşedinţi de Consilii Județene și primari sunt urmăriţi penal sau judecaţi pentru fapte de corupţie. Un șef de consiliu județean, Constantin Nicolescu (PSD), și-a pierdut, deja mandatul, după o decizie defintivă de incompatibilitate. De cercetările procurorilor nu a scăpat nici măcar vicepremierul Liviu Dragnea (PSD), cel mai puternic baron local din ultimii zece ani. Ofensiva procurorilor a continuat, în ultima perioadă, deși au fost numeroase încercări de stopare a acesteia, în special prin modificarea legislației. Cea mai serioasă s-a petrecut în 10 decembrie 2013, când Camera Deputaților a modificat Codul Penal, eliminând actele administrative din sfera conflictului de interese”.

Numai 10? Păi asta e o nimica toată! Procurori haini și ziariști răi… Ăștia pun bețe în roata dezvoltării României. N-ați înțeles până acum? România nu e noastră. E a lor, a baronilor, oamenii care știu ce-i bine pentru noi toți și care acționează ca atare. Acum, serios vorbind, nu vi se pare că Liviu Dragnea este tare tăcut în ultima perioadă? A, și trecând din nou în registrul bancurilor, iată o întrebare: știți de ce face Guvernul autostradă către Alexandria? Ca să ajungă mai repede procurorii la Dragnea acasă…

***

>> PONTA: BĂSESCULE, ÎN ACCIZE SĂ NE BATEM! PRIMEȘTI? A CUI E MAI MARE? De la baroni, trecem la organul de presă unde ei sunt cum am spus mai sus – oameni de bine. Este vorba despre ziarul lui Dan Voiculescu, „Jurnalul Național”, care continuă să scormonească arhivele: „Băsescu, acciză dublă, zero kilometri de autostradă”

2 rl„Premierul Victor Ponta a prezentat ieri un grafic care tranşează situaţia din “războiul accizei”. Taxa Băsescu, lansată sub sloganul “Aici sunt banii dumneavoastră”, a fost de 14 cenţi pe litru, iar rezultatul a fost zero în ceea ce priveşte numărul de kilometri de autostradă construiţi sub mandatul lui Traian Băsescu ca ministru al Transporturilor, arată premierul pe pagina sa de Facebook. Acciza pe carburanţi introdusă de la 1 aprilie este de 7 cenţi pe litru, iar Guvernul Ponta a inaugurat în perioada 2012-2013 peste 230 kilometri de autostradă urmând ca în 2014 să mai fie inauguraţi alţi 90 de kilometri”.

Remarcabilă strădania JN, alături de premierul Pompa, de a ne demonstra că, de fapt, acciza la combustibili introdusă pe 1 aprilie este bună. Asta cu „taxa Băsescu” e din ciclul „dacă doriți să revedeți”. Știm, cunoaștem, dar acum suntem în 2014 și vorbim despre Cabinetul Ponta III. Gesturile de acum nu se contracarează cu fapte din istoria antică. Știm, Băsescu – rău, câh, ptiu… Dar de ce nu e în stare Victor Viorel Pompa să fie mai bun. Ce vrea demonstrația asta să ne arate? „Eu sunt rău, dar mai puțin rău decât Băsescu”? Viorel, câți naivi or mai fi rămas în țara asta? Vedem la urne…

„Dacă nu citești ziarele, ești neinformat. Dacă le citești, ești dezinformat!” (Mark Twain)

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s