Tupeu de borfaș! Suntem în țara lor…

>> CAZUL MIRCEA DIACONU SAU CÂND LEGEA NU MAI CONTEAZĂ ÎN ROMÂNIA. „Tupeu de borfaș” – sub această titulatură deschidem astăzi săptămâna cu rubrica PRIMA PAGINĂ. O să vedeți și de ce. Mergem acum la cotidianul „România liberă”, care are următorul subiect principal: „Ce vor regizorii din spatele lui Mircea Diaconu”

rl„Mircea Diaconu strânge semnături pentru a candida la europarlamentarele din 25 mai ca independent, deşi instanţa i-a interzis să ocupe funcţii până în 2015 (…)  Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, şi-a manifestat, pe blogul personal, susţinerea pentru candidatura lui Mircea Diaconu. De asemenea, şi postul Antena 3 s-a implicat în susţinerea actorului. La rândul său, liderul PSD, Victor Ponta, a transmis mai multe mesaje publice de susţinere a fostului liberal. Şi senatorul independent, Sorin Roşca Stănescu, exclus din PNL, strânge semnături pentru Diaconu (…) Însă, din punct de vedere juridic, candidatura lui Diaconu este în afara legii”

Așadar, nu contează ce spune legea, nu contează o decizie definitivă a instanței supreme, nu contează nimic atunci când Dan Voiculescu își scoate la înaintare mașinăria de propagandă, am numit Antena 3. Tupeu de borfaș! Și ce iluștrii susținători are Mircea Diaconu – Dan Voiculescu și Sorin Roșca Stănescu… Tupeu de borfaș!

***

>> CINE-I „ȚAȚA”: MONICA MACOVEI SAU DAN VOICULESCU? ȘI CINE-I BORFAȘUL?! Ne îndreptăm atenția spre cotidianului „Jurnalul Național”, care are în deschidere un subiect legat de controversele iscate înainte de europarlamentare în Opoziție și care se referă la Monica Macovei și Elena Băsescu:„Războiul țațelor”

jn„Ne place, ne place cum se ceartă EBA cu Macovei! Una e entuziastă c-a iertat-o Blaga după ce a vituperat împotriva lui la alegerile pentru şefia PDL şi c-a şi pus-o pe listele pentru europarlamentare, cealaltă e ofticoasă c-aşa i-a spus tac-su, că cică Macovei s-a făcut deviantă, că e trădătoare. Una (Macovei) era cu moralitatea-n gură ceva de nu-i adevărat, ailaltă mai mică, le serveşte ca la tenis: dacă adversarul e-n stânga terenului, ea le dă în dreapta, să n-aibă timp să alerge. P-a’ bătrână a lăsat-o mijlocul şi s-a-ndoit cât au lăsat-o şi pe ea încheieturile, ailaltă haţ, le dă la gioale prin bloguri de să nu mai ai aer, auzi!”

Să publici o asemenea mizerie de text se numește tupeu de borfaș! Să te cheme Voiculescu, de fapt Felix, și s-o faci țață pe Monica Macovei – și chiar și pe Elena Udrea – se numește tupeu de borfaș! „A bătrână” e Monica Macovei… Tupeu de borfaș! Textul se vrea pamflet. Cică are umor! Alooo, dragilor, umor n-are, dar are așa un iz de Rahova. Prietenii știu de ce!

***

>> DOUĂ MILIOANE DE EURO, UN CÂȘTIG ATÂT DE MIC PENTRU UN OM ATÂT DE MARE: MIRCEA SANDU.

gspȘi încheiem astăzi în aceeași paradigmă – tupeu de borfaș – cu titlul interviului pe care „Gazeta Sporturilor” i l-a luat președintelui de onoare al FRF, Mircea Sandu, interviu pe care nici măcar nu merită să-l mai comentăm: „La FRF am câștigat două milioane de euro. Meritam mai mult!”

Mai poți spune ceva?! Orice comentariu este de prisos! O săptămână fructuoasă vă doresc! Fără borfași și fără tupeul lor, dacă se poate…

 

„Dacă nu citești ziarele, ești neinformat. Dacă le citești, ești dezinformat!” (Mark Twain)

 

Reclame

Un gând despre „Tupeu de borfaș! Suntem în țara lor…

  1. Pt. mine este de ne-nteles cum, Elenei Basescu i-a trebuit atata timp ca sa „inteleaga” ca europarlamentarele nu sunt de nasul ei, ca-l compromite pe tatal ei si pe Monica Macovei. Insusi presedintele ar fi trebuit s-o convinga pe fiica sa renunte, DAR, faptul ca si el a atacat-o pe Macovei cu ceva timp in urma… N-as vrea sa cred ca Monica Macovei este, chiar, singura incoruptibila dintre toti…

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s