UDMR + PC = sărutul curvelor din Guvernul Ponta III

>> TUMOAREA CANCEROASĂ FACE CASĂ BUNĂ CU BROASCA RÂIOASĂ. Cotidianul „Evenimentul zilei” anticipează încă o coabitare jenantă: „UDMR, gata să-l înghită şi pe Voiculescu numai ca să intre în Guvern”

evz„Pentru a nu avea emoţii în Parlament, la votul de învestitură a noului Executiv, premierul a cerut Uniunii să se alăture puterii. De data aceasta, PC nu are nicio obiecţie (…) Imediat după câştigarea alegerilor parlamentare din 2012, Ponta a mai avut discuţii cu UDMR în vederea cooptării la guvernare, dar, la momentul respectiv, atât liderii PNL, cât mai ales cei ai PC, au făcut declaraţii acide la adresa lor. La rândul său, liderul UDMR a spus despre Dan Voiculescu că este “tumoarea canceroasă a politicii româneşti” (…) Pentru a avea o majoritate sigură în Parlament, PC îi face acum ochi dulci UDMR. “Eu nu am absolut nimic împotrivă ca UDMR să facă parte din coaliţia de guvernare” a spus preşedintele PC, Daniel Constantin”.

Ei, na?! Uite că Voiculescu nu mai e ”tumoarea canceroasă a politicii româneşti”. E un partener onorabil alături de care să te așezi în Guvern. C-așa-i între curve. Se mai ceartă, se mai iau de păr, dar până la urmă se împacă, își dau mâna și se pupă. Onorabila meserie pe care o practică le-a înzestrat cu o flexibilitate mai mare decât media :) Ce mi-e UDMR, ce mi-e PC?! Aceleași babe boite care se dau acum primadone pe lângă conașul Ponta, cel care are în mână punguța cu doi bani…

***

>> DUPĂ TURNĂTORUL FELIX, HOP ȘI SIFONERIA SANDA! Un titlu de pe prima pagină a ziarului„Adevărul” de astăzi ne arată de ce România este unde este după 24 de ani de la Revoluție: „Verdict final: Rodica Stănoiu a fost turnătoarea Sanda”

adv„Curtea Supremă a decis miercuri că fostul ministru al Justiţiei Rodica Stănoiu a colaborat cu Securitatea. Sentinţa instanţei este definitivă şi vine la finalul unui proces de şapte ani, cel mai lung în care a fost implicat Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS). Stănoiu trebuie să plătească statului 22.000 de lei (…) Rodica Stănescu, fostul ministru al Justiţiei din mandatul premierului PSD Adrian Năstase, a pierdut în prima fază procesul intentat de Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS). Potrivit CNSAS, Rodica Stănescu ar fi dat note informative, sub numele conspirativ „Sanda”, în perioada 1983-1987”. 

Așadar, după turnătorul Felix, iat-o și pe sifoneria Sanda. Să ne trăiască! Sunt ai noștri! Cucuoana asta a avut în mână Justiția din România pe vremea lui Năstase. Fratele ei întru turnătorii s-a lipit de mai toate guvernele ultimilor ani și controlează mediatic scena publică. Sunt numai doi dintre cei care au ieșit la iveală. Ei și alții ca ei sunt de vină pentru marasmul în care ne zbatem încă la 24 de ani de la Revoluție. „Nu știm câți suntem”, vorba lui Mircea Geoană…

***

>> ANTONESCU, PRESA LUI FELIX ȘI „LOVITURA DE STAT”. Că tot am vorbit despre mașinăria mediatică a turnătorului Felix, trecem la „Jurnalul Național”, pentru care nici astăzi USL nu s-a rupt:„Guvernul Ponta merge mai departe”

untitled„Lovitura de stat condusă pe scenă de Crin Antonescu a eșuat. Retragerea prin demisie a miniștrilor liberali impusă de liderul partidului nu a blocat activitatea Guvernului. Criza politică declanșată cu premeditare de Crin Antonescu și orchestrată după scenariul din 2008 de debarcare a premierului Victor Ciorbea are efecte limitate”

Da. Vrabia mălai visează. Guvernul Ponta merge mai departe… Până marți. Nu știe cum, nu știe cu cine, sunt nouă miniștri interimari, dar merge mai departe. Marți, trei ceasuri rele, 4 martie – 37 de ani de la cutremurul din 1977, Guvernul Ponta III se va prezenta în fața Parlamentului. Ce-ar fi să pice? În politică, niciodată să nu spui niciodată! De pildă, asta pot acum jura cu mâna pe inimă cei care băgau mâna în foc pentru o viață lungă și fericită a USL. Reținem sintagma „lovitură de stat” pusă în cârca lui Crin Antonescu de către fițuica lui Felix! :)

***

>> CU CINE VA FACE CRIN ROCADA: MRU SAU JOHANNIS? În editorialul de astăzi al „României libere”, Sabina Fati analizează o ipoteză: „Se retrage Crin Antonescu din cursa prezidenţială?”

rl„Liderul liberalilor ar putea să-şi reconsidere candidatura pentru Palatul Cotroceni, dacă reuşeşte să-i convingă pe ceilalţi lideri ai “dreptei” că miza prezidenţialelor este şi schimbarea guvernului Ponta. Aceasta este lecţia pe care a învăţat-o Crin Antonescu din aventura USL. Candidatul PNL pentru Palatul Victoria este deja profilat: Klaus Iohannis (…) O soluție pentru PNL ar fi împingerea lui Klaus Iohannis într-un binom electoral, în care liberalii să revendice portofoliul pe premier pentru primarul de Sibiu și să-l susțină pentru fotoliul prezidențial pe cel mai bine plasat din rândul “dreptei”, spre exemplu pe Mihai Răzvan Ungureanu, în cazul în care Traian Băsescu renunță la ideea candidaturii lui Emil Boc și nu vrea să o arunce în luptă pe Elena Udrea”.

Da, scenariul unei eventuale retrageri a lui Crin Antonescu din cursa prezidențială circulă, într-adevăr pe piața politică, însă nicidecum în favoarea lui Mihai Răzvan Ungureanu. Asta-i o ipoteză fără susținere în realitate. Dacă ar face Crin Antonescu această mișcare, cel propulsat în cursa pentru Cotroceni ar fi Klaus Johannis, nicidecum MRU. Unde s-a mai văzut ca al doilea partid ca importanță să renunțe la candidatură în favoarea unui partid care nu prea există (Forța Civică a lui MRU)?!

„Dacă nu citești ziarele, ești neinformat. Dacă le citești, ești dezinformat!” (Mark Twain)

Reclame

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s