PRIMA PAGINĂ. Bancul anului: ministrul Grapini, olimpică la Română!

Această prezentare necesită JavaScript.

Trecem repede prin mai multe subiecte de pe primele pagini ale ziarelor de astăzi, altfel decât de obicei. Fiind început de săptămână, plus vremea mohorâtă care face din această zi de luni una și mai urâtă decât este de obicei, hai să încercăm să ne descrețim un pic frunțile și să privim partea amuzantă a lucrurilor

>> Ziarul „Adevărul” are ca principal subiect un interviu cu doamna ministru Maria Grapini: „Am fost olimpică la Română”.

„Printre citate din Dan Puric şi Mahatma Gandhi, ministrul Maria Grapini explică de ce postează texte agramate pe Facebook, de ce îşi îmbogăţeşte CV-ul cu distincţii cumpărate şi de ce iubeşte jocul de table”, scriu ziariștii…

origĂsta-i chiar cel mai bun banc al anului: Maria Grapini și excelența la limba română! Mulțumesc colegilor de la „Adevărul”. Am râs foarte devreme în această dimineață. Ia să vedem împreună cam cât de olimpică este amazoana lui Felix: alăturat, câteva dintre postările domniei sale de pe Facebook, selectate de „Adevărul”.

***

>> Trecem la colegii de la„Jurnalul Național”, care s-au gândit ce s-au mai gândit peste weekend, și au ieșit luni cu un subiect de-a dreptul exploziv: „Cancerul penian”

Este al treilea titlu în ordinea importanței cum dai ochii cu JN la tarabe astăzi! Cum, nu știți ce-i ăla? Ne explică tot colegii de la JN: „cancer la penis”. Zdravăn subiect! Ce Băsescu, ce USL, ce Ucraina?!…

***

>> Patronul de la „România liberă”, Dan Grigore Adamescu, continuă să-și poarte crucea și să siluiască prima pagina a unuia dintre cele mai vechi ziare din România. Problema lui trebuie musai să-și găsească loc între subiectele principale. Și își găsește: „Comunicat de presă: Astra face precizări”.

Așa sună titlul de pe prima pagină! Se vede că-l boicotează până și ziariștii lui – pe care îi plătește când își aduce aminte: ăsta nu-i titlu, e anti-titlu! Nu spune nimic, nu transmite nimic, nu te îmbie să citești textul.

***

>> Din tabloidul „Click!” aflăm pe lângă ce am recut și n-am știut: „Divorțul Biancăi, serial tv de 20 de episoade”!

Ce „tânăr și neliniștit”?! Să vedeți cum ar fi fost „Siliconată și botoxată”! Din fericire, n-am avut ocazia să aflăm, pentru că Bianca Drăgușanu, zice ziarul, s-a certat cu Antenele și proiectul nu s-a materializat.

„Dacă nu citești ziarele, ești neinformat. Dacă le citești, ești dezinformat!” (Mark Twain)

Reclame

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s