„Ziaristul” Soviani și comunicarea lui ba pe-a mă-tii

Radu Soviani prestează cu firma sa pentru ASF. Știți care! Organismul ăla condus de Rușanu, cu salarii de zeci de mii de euro lunar și înțesat de fii, fiice, soții, amante și secretare… Soviani, jurnalist sau fost jurnalist – că n-am înțeles bine – comunică.

Radu SovianiAre contract să comunice. Pentru asta, firma lui, RST, încasează de la ASF 992.000 lei (220.000 euro), cu TVA, pentru trei ani! Bun așa, nu?

Ei, acum să vedem ce comunică stimabilul Soviani. Aseară, președintele Băsescu a atacat, de la Cotroceni, ceea ce a numit „cloaca de la ASF” și salariile nesimțite de acolo dezvăluite într-un material incendiar de HotNews.

„Jurnalistul” Soviani răspunde tot aseară, rapid, așa cum îi stă bine unui comunicator plătit cu peste 6.000 de euro pe lună, printr-un „comunicat de presă” absolut incalificabil. Vă rog, aveți răbdare și citiți linkul. În esență, un atac la Președinte de tipul „ba pe-a mă-tii”: ASF dezvăluie „salariile nesimțite” ale fostei conduceri ASF, în special pe cele ale unor „apropiați” ai lui Traian Băsescu.

Foarte bine! E bine că așa aflăm și noi. Și, dacă mă întrebați pe mine, lucrurile sunt simple: era o cloacă politică a PDL, acum este o cloacă politică a USL. Dar nu asta este esența și nu ăsta este rolul comunicatorului ASF! Rolul lui Soviani este să răspundă la câteva întrebări simple:

  • Sunt justificate salariile de la ASF în raport cu sistemul salarial din România?
  • Sunt justificate taxele impuse de ASF pieței de asigurări și de capital, pentru ca nababul Rușanu și ceilalți 40 de hoți să trăiască ca în sânul lui Avraam?
  • Sunt justificate angajările de fii, fiice, soții, soți, amante, amanți ale potentaților zilei?
  • Câți oameni au fost disponibilizați în urma contractului cel scump de evaluare dintre ASF și PWC și ce salarii aveau aceștia?

Sunt doar câteva întrebări la care Soviani nu răspunde. Bate câmpii, o dă după gard, schimbă vorba… Și încă ceva, domnule Soviani, ca să așterneți câteva rânduri în stilul ba pe-a mă-tii contra lui Băsescu sunteți foarte, foarte scump. Nu meritați 6.000 de euro pe lună! Mulți anteniști ar fi făcut-o gratis și cu entuziasm. Iată o idee de economie pentru nababii de la ASF!…

Reclame

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s