Cum se cumpără premiile cu care se laudă Antena 3. Mic ghid pentru doritori…

Antena 3 a făcut aseară, la Sinteza Zilei, un adevărat festival anunțând „cea mai mare reușită a Antenei 3”: 10 nominalizări la New York Festivals World`s Best TV&Films. Gala va avea loc în aprilie, la New York, iar Antena 3 va deplasa, ca și anul trecut, o delegație impresionantă peste Ocean…

UntitledSă vedem ce este „New York Festivals World`s Best TV&Films”. Păi nimic altceva decât o enormă afacere, o găselniță de marketing care oferă premii plătite tuturor celor care participă (contra unor taxe) la așa-zisa „competiție”. Se dau sute de premii și se organizează gale pentru mai multe domenii, nu numai pentru televiziune, dar noi rămânem acum în acest domeniu.

De ce Antena 3 „este singura televiziune din România prezentă la cea mai importantă întâlnire anuală a marilor televiziuni ale lumii”, așa cum singură se laudă? Păi pentru că, pur și simplu, este și SINGURA televiziune care participă, care a scos bani din buzunar pentru o asemenea operațiune de marketing…

Sute de finaliști

Ia să vedem cine sunt finaliștii din acest an la „New York Festivals World`s Best TV&Films 2014”. Dacă aveți răbdare, uitați-vă AICISunt sute! Sute au plătit participarea și nominalizarea, tot sute vor lua și premii…

70 de pagini cu câștigători

Vreți să vedeți cine sunt câștigătorii din 2013 (printre care și Antena 3, care a făcut mare tam-tam și atunci)? Aruncați o privire AICI. Sunt peste 70 de pagini cu câștigători. Câștigă reprezentanți din toate țările care participă (peste 50) și FIECARE țară (până și Qatar și Filipine, de exemplu) are măcar câte o medalie de aur… Ca și Antena 3!

Câte medalii se acordă în fiecare an (atenție! participă televiziuni din peste 50 de țări)? Iată câte s-au dat în 2013(Continuare)

6 gânduri despre „Cum se cumpără premiile cu care se laudă Antena 3. Mic ghid pentru doritori…

 1. Nu credeti ca se acorda prea mare atentie acestui „tomberon”? oricum cei care se uita la jegosi nu sant interesati sa afle decat ce vomita panaramele astea ale lui Felix Motanul.Niste maimutoi incepand cu gade,chiriac,ciuvica,ursusi terminand cu paiata de badea.niste lingatori de cur basinos.

 2. Cum cum se cumpara? Cu bani, evident, ca si titlul de profesor al patronului…
  Daca se vor termina banii si seful nu va mai avea relatii sa vezi fuga atunci. Pentru ca oricine va fi la putere vor avea relatii pentru a scapa de controale si de a avea acces la reclama si altele.
  Ca doar nu vorbim de mari premii jurnalistice adevarate, ci de suse, care vor legitima nu numai Antena 3 ci si alte televiziuni din tot felul de tari.
  Din pacate acest articol nu va fi citat nici de Pro Tv, nici de televiziunea romana, nici de alte televiziuni, pe considerentul simplu ca si ele participa pe la alte suse de acelasi tip luind astfel de „premii”. Si nu va fi nici citat in presa scrisa (aia cita mai apare in tiraje insignifiante).

 3. Felicitari pentru profesionalismul cu care scoateti adevarul la lumina.
  Acest articol anuleaza falsele premii fara valoare cu care antenele se lauda mintind romanii.
  Cu bani nu poti cumpara profesionalismul.
  Minciuna are picioare scurte si in cazul turnatorilor costa si multi bani.
  Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul.

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s