Prima pagina. Sa-l oferim pe Sorin Rosca Stanescu la export! Englezii au ce invata de la el

  • ENGLEZII MAI AU DE ÎNVĂȚAT DE LA MAESTRUL SRS. Un fonfleu de presă care vine de la Londra constituie subiectul principal al ziarului „Adevărul” de astăzi: „Cum scorneşte „Daily Mail” ştiri cu invazia românilor – Jurnaliştii britanici au fabricat o poveste cu romi, sărăcie şi „caprele vecinilor”. Curioși să meargă pe firul unui reportaj al ziarului britanic, „jurnaliştii „Adevărul“ au mers în localitatea Berini, comuna Sacoşu Turcesc, pentru a sta de vorbă atât cu eroii din reportajul publicaţiei britanice, cât şi cu edilii şi ceilalţi localnici. Concluzia noastră: englezii, după cum spun sătenii, au venit de la Londra cu tot cu un scenariu bine pus la punct şi defăimător pentru ţara noastră, căutând în România doar personajele. Şi pentru ca toată povestea să iasă „ca la carte“ în paginile ziarului, au reinterpretat vorbele sătenilor, i-au ispitit cu joburi tentante în Marea Britanie şi au inventat chiar, ca personaj, o capră a vecinului”. Bun așa! Da’ englezii ăștia nu se pricep deloc, da’ deloc! Ce să te mai obosești să trimiți jurnaliști la mama dracu’ și să falsifici „științific” un reportaj, când poți s-o faci liniștit de acasă, de la gura sobei?! Pesemne că nu l-au cunoscut pe Sorin Roșca Stănescu, care plastografiază și inventează orice, oriunde și oricum… Tot l-a dat afară PNL în weekend pentru „transferurile bancare” inventate săptămâna trecută, așa că ce-ar fi să-l recomandăm pe SRS la „Daily Mail”?!
  • BĂSESCU, FERMIERUL TĂMÂIAT ÎN VERSURI. Băsescu. Traian Băsescu. Două articole mari are „Jurnalul Național” de astăzi pe prima pagină și ambele cu, ați ghicit!, Băsescu… Titlul principal: „Ioana, paravan lui Băsescu Traian”. Rima scremută pare a fi opera „poetului” Tucă, directorul doar cu numele al oficiosului lui Felix. Atât mai scrie Tucă în JN: versuri. Dacă doriți să citiți despre epopeea imobiliară a fermierului Traian Băsescu: „Pentru a-şi vedea visul de a deveni fermier pe sute de hectare, Traian Băsescu a pus în mişcare nu doar instituţiile statului, ci şi propria-i familie. Ioana Băsescu a fost scoasă la înaintare în tranzacţia imobiliară din comuna călărăşeană Nana. Asta, după ce procurorul Papici a verificat informaţiile despre sănătatea juridică a terenurilor, iar consilierul prezidenţial Rădulescu a mijlocit încheierea afacerii”.
  • PONTA STRIGĂ CATALOGUL, PONTA SE RIDICĂ. Ion Cristoiu anunță în editorialul său din „Evenimentul zilei”lansarea neoficială a candidaturii lui Ponta pentru Cotroceni: „Victor Ponta s-a autopropus candidat al PSD la Prezidenţiale!”. O concluzie după reuniunea PSD din weekend: „Victor Ponta a înfăţişat, la un anume moment al discursului, profilul viitorului preşedinte: <Vreau să vă rog să sprijinim un preşedinte care să fie un preşedinte al tuturor românilor, un preşedinte care să ne reprezinte, să fie cu adevărat un mediator> (…) Te pomeneşti că Victor Ponta se descrie pe el însuşi  în acest portret? N-a trecut nici un pasaj din Discurs (l-am citit în Stenogramă)  şi a şi venit autoportretul: <Vreau şi vă garantez că am puterea de dialog, am puterea de toleranţă, de înţelegere, de negociere. Am puterea de a nu răspunde, deşi mă cunoaşteţi bine şi ştiţi că aş putea şi mi-ar plăcea să răspund de multe ori, dar cred, într-adevăr, că de la mine şi de la noi, oamenii aşteaptă muncă, fapte şi nu răspunsuri la ironii sau la atacuri pe care uneori le înţeleg, alteori, nu>”. Deși i-a sunat ceasul de mai multe ori în ultimele luni, Crin Antonescu încă nu s-a trezit…
  • SEXY, SEXY, ȘTIU CĂ MĂ VREI… Cotidianul „Puterea” de astăzi a descoperit-o și o prezintă în toată splendoarea ei și în exclusivitate pe „Sexy-referenta de la MAE”: „Fotomodelul de 26 de ani Denisa Ariton, cunoscută publicului de la emisiunea „În puii mei”, sau din pictorialele „Ligii Sexy” 2009, ca reprezentantă a echipei Gaz Metan Mediaş, a fost detaşată, începând cu 26 iulie, la Institutul pentru Românii de Pretutindeni „Eudoxiu Hurmuzachi” (IEH), aflat în subordinea Ministerului Afacerilor Externe (MAE). Potrivit unor documente intrate în posesia PUTEREA, Denisa Ariton ocupă un post de referent gradul III şi are un salariu de bază de 3.600 de lei lunar”. Și de ce sunteți răi? Fata e frumoasă, are posibilități, o recomandă „trupul și talentul” – ca să-l parafrazăm pe ministrul Liviu Dragnea – așa că de ce nu?! Și au numit-o bine: la Institutul pentru Românii de Pretutindeni, ca să vadă lumea întreagă ce bogății cresc pe plaiurile mioritice! Dacă ar fi ascuns-o referent pe undeva pe la ANAF ar mai fi văzut-o cineva, măi cârcotașilor?!
  • MULT MAI MULȚI DECÂT 600. Tot despre angajați pe pile politice vorbește astăzi și cotidianul „România liberă” în materialul principal intitulat „Nepotismul, o lege nescrisă în Palatul Parlamentului”, de unde aflăm că „aproape 20 de parlamentari au fost descoperiţi până acum în conflict de interese de către Agenţia Naţională de Integritate, cei mai mulţi pentru că şi-ar fi angajat rudele la propriile cabinete. Deputaţii şi senatorii aflaţi în astfel de situaţii se adaugă altor câteva sute de aleşi locali incompatibili cu funcţia deţinută. Legile care amendează incompatibilităţile şi conflictele de interese limitează corupţia, câştigarea de venituri necuvenite. Faptul că ANI a descoperit atât de multe stări de incompatibilitate şi conflicte de interese demonstrează că tendinţa aleşilor este de a realiza venituri nelegale”. Mda, noi scriem, iar pe ei îi doare la bască! Cine cunoaște chestiunea se îngrozește de amploarea fenomenului: ei, parlamentarii, sunt aproape 600 (deși românii au ieșit și au votat pentru maximum 300); asta la vedere, pentru că în culise, prin birouri și în colegii mai mănâncă o pâine albă o armată de consilieri, experți, referenți și alte specimene indispensabile la biroul parlamentar al alesului. Trai neneacă pe banii idioților care îi votează!
  • CEL MAI CINSTIT GUVERN. AMIN! O dezvăluire interesantă vine din cotidianul „Național”, care titrează: „Radu Stroe, robinetul conductei cu bani a liberalilor”. Este vorba despre ministrul liberal de Interne din cabinetul Ponta, care nu-și va vedea visul cu ochii de ajunge în fruntea SRI, pentru că „or mai fi ele si altele, dar cu siguranta principalul motiv pentru care actualul ministru de Interne nu va ajunge nicodata seful SRI este implicarea sa  intr-un megascandal pe cale sa explodeze. Iar pana cand procurorii isi vor duce la capat ancheta, „National” a descoperit ca numele lui Radu Stroe apare frecvent in ampla operatiune de monitorizare a unei retele banuita ca face trafic cu motorina”. Ziarul mai scrie că detaliile anchetei stau să explodeze public. Încă unul care întărește lozinca sub care a fost lansat Guvernul Ponta: „cel mai cinstit guvern”!

„Dacă nu citești ziarele, ești neinformat. Dacă le citești, ești dezinformat!” (Mark Twain)

Reclame

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s