Prima pagina. Bomba! Felix a „descoperit” conturile secrete ale lui Basescu

  • SORIN ROȘCA STĂNESCU, ACEST PAMFIL ȘEICARU LA PĂTRAT. O dezvăluire-bombă ocupă prima pagină a„Jurnalului Național” de astăzi: „Băsescu, Udrea, Morar îşi ţin banii în insulele Seychelles”, titrează ziarul. Tare! Când citim textul, surpriză! Nu-i vreo dezvăluire a jurnaliștilor lui Felix, care s-au deghizat în deponenți și au luat urma filierei banilor prezidențiali prin insulele africane, ci o… declarație a senatorului Sorin Roșca Stănescu. O sursă foarte credibilă, într-adevăr, care, de-a lungul timpului, fie în calitate de ziarist, fie în calitate de politician a spus întotdeauna adevărul și numai adevărul, so help me God! Efortul investigativ al jurnaliștilor de la JN este zero, articolul fiind doar o transcriere a declarației politice făcute de SRS în fața Senatului. Și cum, pentru declarații politice aleșii Patriei au imunitate totală, poți să spui orice tâmpenie. Și eu, dacă aș avea imunitate politică, aș declara în fața Parlamentului că SRS l-a făcut de rușine pe Pamfil Șeicaru cu al său șantajul și etajul! L-a distrus, l-a umilit, l-a desființat! A „jurnalit” ce-a „jurnalit” și, acum, fostul „ziarist” SRS este milionar cu acte în regulă și susține… declarații politice. Sunt ai noștri aleși, ni-i merităm!
  • TRAIAN BĂSESCU FACE FÂȘII, FÂȘIUȚE… Tot despre președinte este vorba într-un titlu al ziarului gratuit„Ring” de astăzi: „Ce face președinția cu distrugătoare de documente de 3.200 de euro”. Trecând peste faptul că Președinția se scrie cu „P” mare, răspunsul este simplu. Ce să facă? Distruge… documente :) „Luna trecută, instituţia publică pe care o conduce preşedintele Traian Băsescu a achiziţionat, prin cumpărare directă, trei distrugătoare de documente, cerând ca acestea să aibă un nivel de securitate ridicat. Două dintre echipamentele respective pot distruge hârtie cu capse şi agrafe, carduri, CD-uri sau dischete, tăindu-le în fâşii cu o lăţime de 5,8 milimetri”, informează ziarul. Hă – hă – hă, parcă-l și văd pe Băse seara, după un pahar de Johnny cu trei, musai trei, cuburi de gheață cum își face extrasele de cont din insulele Seychelles – alea de care vorbea „Jurnalul Național” – fâșii, fâșiuțe „cu o lățime de 5,8 mm”. Al dracu’ Băse! De-aia n-au găsit băieții lui Felix documentele să publice și ei un facsimil acolo, de sămânță și s-au limitat doar la „declarația politică” a lui SRS.
  • SEISMUL ĂLA MARE NU E CEL AL LUI MĂRMUREANU. Cotidianul „Evenimentul zilei” a descoperit adevăratul seism care ne amenință, nu ăla de 6, 7, 8 grade pe care ni-l tot flutură tot felul de „specialiști” pe micile ecrane:„Economia, lovită de cutremurul prețurilor” – este titlul principal al primei pagini de astăzi. Să citim: „Toate majorările de salarii şi pensii vor fi anihilate de creşterile de preţuri. Majorarea accizei la benzină şi “taxa pe stâlp” vor genera scumpiri în lanţ la toate produsele. Primele afectate vor fi alimentele şi energia”. Hai, nu vă mai plângeți atât! Semne bune anul are! Moș Ponta are sacul plin de surprize pentru noi de Crăciun. Pe instrucțiunile de folosire scrie „a se deschide dupa 1 ianuarie 2014”. Să te ții focuri de artificii! Pocnitori si petarde, că tot ne plac atât de mult petardele. De ani și ani punem ștampila pe ele cu frenezie…
  • MOGULUL ADRIAN SÂRBU TACE ȘI FACE. Adrian Sârbu, ex-mogulul de la Pro TV tace și face! „Exploziv! Adrian Sârbu vrea să cumpere Prima TV”, titrează cotidianul „Național”. „Ramas fara obiectul muncii, dupa controversata plecare de la sefia grupului american CME, Adrian Sarbu cauta noi provocari. Detinator al operatiunilor print si digital ale trustului Pro, Sarbu pare a fi adevaratul interesat de preluarea Prima TV, intr-un pariu de a creste un nou Pro Tv. Informatia este cu atat mai interesanta cu cat de ceva vreme au loc miscari de trupe in interiorul postului din Pache Protopopescu, si, mai ales, stiut fiind faptul ca Sarbu se bucura de loialitatea oamenilor sai”, scrie ziarul. Să luăm cu niscaiva rezerve cele scrise de „Național”, pentru că este același ziar care-l dădea pe Sârbu, în urmă cu câteva luni, 100% plecat la RCS… Totuși, apele liniștite sunt adânci. În noile sale birouri de prin Casa Presei, Sârbu pritocește într-adevăr ceva: am auzit mai multe variante, dar să păstrăm discreția până vom avea informații certe și nu doar zvonuri.
  • PLĂCINȚEL, TE PUPĂM, PA, PA! Ziarul „Adevărul” publică pe prima pagină o fotografie cu Andrei Plăcintă în cătușe. „Beizadeaua Plăcintă, la plecarea spre închisoare: Vă pup pe toți”, titrează ziarul, care citează un mesaj postat pe Facebook de fiul (aproape) criminal al fostei senatoare Plăcintă pentru prietenii săi. Ei, uite, că Justiția și-a făcut până la urmă treaba, chiar dacă după aproape trei ani de zile, și trecerea de la PDL la PNL n-a ajutat-o pe doamna senator cu nume de patiserie. Și noi îl pupăm pe Plăcintă Jr. și ne bucurăm că a ajuns acolo unde-i este locul. Și, ca să ne despărțim prieteni, îi dedicăm și o melodie în ton cu mesajul său de pe Facebook:
  • SĂ NU NE LĂSĂM UMILIȚI DE URMAȘII HABSBURGILOR! Și bogații plâng! Aflăm din „Click!” faptul că„Austriecii i-au sechestrat vaporul celui mai bogat român” – „Cel mai bogat român, Ioan Niculae, are probleme nu doar în căsnicie, ci şi în afaceri. Una dintre navele societăţii Steaua Dunării Turism Internaţional, care îi aparţine miliardarului, a fost sechestrată de autorităţile portuare austriece. Vasul a fost reţinut la Viena pentru o datorie la carburanţi de 280.000 €”. Săracul! Dacă divorțul ăla nu-i cumva unul de fațadă, adică menit să pună la adăpost de procurorii DNA o parte din averea lui Ioan Niculae, cercetat în mai multe dosare, atunci omul chiar are probleme… Eu propun să punem mână de la mână și să le trimitem îngâmfaților ălora de austrieci 280.000 de coco ca să-i deblocăm bărcuța milirdarului. Nu ne putem permite o așa rușine națională: cum, cel mai bogat român să fie umilit de urmașii habsburgilor?! Așa țară, așa miliardari…

„Dacă nu citești ziarele, ești neinformat. Dacă le citești, ești dezinformat!” (Mark Twain)

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s