Prima pagina. Sultane Tariceanu, de ce nu te-ai nascut musulman?!

  • ULTIMA ANIVERSARE A LUI TB LA COTROCENI. Jurnaliștii de la „Evenimentul zilei” n-au uitat – nici nu se putea! – de aniversarea de astăzi a președintelui, astfel că îi acordă un titlu pe prima pagină: „Traian Băsescu la 62 de ani. Ce urmează?”. Păi, ce să urmeze… 63, aș spune eu! :) „Născut în 4 noiembrie 1951 la Basarabi, în județul Constanța, Traian Băsescu a avut un parcurs politic de invidiat, el câștigând toate alegerile în care și-a înscris candidatura”, scrie EVZ. Așa e. Ce-i al lui e al lui. A pierdut însă recent o rundă importantă de alegeri, chiar dacă nu a candidat direct, atunci când Elena Udrea a fost învinsă de Vasile Blaga în PDL. Adio PD! Adio PDL! Mai avem puțin și spunem „adio, Traian Băsescu!”. O provocare pentru o mare parte a societății românești: vor trebui să învețe să trăiască fără Traian Băsescu, atât cei care îl adoră, cât și cei care îl urăsc.
  • TĂRICEANU ȘI FEMEILE: PREMIERUL 4X4. Într-un colț al primei pagini a ziarului „Adevărul” își face loc și fostul premier Tăriceanu, cu un titlu demn de un iubitor al fenomenului auto-moto: „Tăriceanu, de 5 X soț, de 4 X mire”. N-o să-i înțeleg niciodată pe băieții ăștia care se duc la altar de atâtea ori. Hai, o dată, de două ori, dar de trei – patru – cinci ori! Asta-i pe principiul „mai bagi un leu, mai tragi o dată”… Ca la păcănele. Asta-i viața amoroasă a ex-premierului liberal: o păcănea! „Senatorul liberal Călin Popescu Tăriceanu a sărbătorit a cincea căsătorie, însă regulile bisericeşti l-au împiedicat pe fostul premier să ajungă încă o dată în faţa altarului. Liberalul Călin Popescu Tăriceanu (63 de ani) şi ultima sa cucerire, tânăra  Loredana Moise (34 de ani), şi-au oficializat relaţia astă-vară, însă au sărbătorit evenimentul abia în acest weekend”, scrie ziarul. Ce dezavantaj pe capul lui să fie creștin! Dacă se năștea musulman, putea să le țină pe toate patru – cinci odată dacă-i permitea buzunarul, conform Coranului..
  • NEGOIȚĂ & NEGOIȚĂ, BAȘTANII DE LA 3. Într-un material exclusiv, care ține aproape toată prima pagină, cotidianul „Național” titrează: „Robert Negoiță, japcă la bugetul Primăriei Sectorului 3. A alocat 800.000 de euro pentru o biată mansardă din lemn”. Ei, da, dar o fi din lemn nobil… Ce știe țăranul ce e șofranul?! „Proiectele lui Negoita nu sunt folositoare, dar sunt costisitoare. Ce-i drept primarului ii merge, pentru ca smecheriile lui sunt votate pe banda rulanta de consilierii USL”, scrie ziarul. Negoiță, nume predestinat pentru Sectorul 3 al Capitalei! Și Negoiță cel dinainte avea aceleași metehne. Adevărul e că Sectorul 3 arată binișor, însă pe mult mai mulți bani decât ar fi cazul. Dar oamenii sunt ușor de prostit. Le pui o bancă, un pomișor, le modernizezi un părculeț și nu te mai întreabă și cât a costat. Iar între Negoiță (PDL) & Negoiță (PSD) s-a instaurat un pact al tăcerii: nu te atac, nu mă ataci. Corb la corb nu scoate ochii!
  • BOSCHETARII CARE SUNT ACUM „VIPI”. Ziarul „Puterea” are un material interesant despre „Vedete care au ajuns oameni ai străzii”. „Chiar dacă pare greu de crezut, există câteva vedete pe care celebritatea le-a aruncat în ghearele sărăciei. Dacă unii au ajuns în adăposturi pentru săraci, alţii au petrecut nopţi întregi în aer liber, în cutii de carton. Cândva au fost în lumina reflectoarelor, însă presiunea celebrităţii i-a copleşit şi i-a distrus atât fizic, cât şi psihic”, începe artrticolul, care este despre vedete internaționale nu de la noi. Dacă ar fi fost de la noi, ar fi avut un titlu pe dos: „oameni ai străzii care au ajuns vedete”. Că doar viața mondenă palpitantă de pe malurile Dâmboviței e plină de boschetari și de centuriste…
  • ZÂNA ANDREEA „SPEEDY” MARIN. Tabloidul „Click!” a fotografiat-o pe „Zâna” Andreea Marin făcând cascadorii prin zona Pipera la volanul unui BMW X5. „Andreea, ți s-a urât cu viața?”, se întreabă impacientat ziarul, care scrie că „vedeta a încălcat toate regulile de circulație în drum spre iubitul turc”. Ei și voi acum, unde ați mai văzut Zână să stea cuminte în coloană? Ea îi depășește, călare pe mătură, pe toți ceilalți muritori. Ah, nu, pardon, aia era vrăjitoarea cea rea… „Andreea Marin a fost surprinsă vineri în timp ce conducea ca la Formula 1. Chiar dacă a făcut depăşiri după depăşiri, riscând de mai multe ori să creeze accidente cu maşini care mergeau regulamentar, prezentatoarea tv şi-a atins scopul în siguranţă: a ajuns acasă cu mult mai repede. Pe un drum pe care la oră de vârf se face între 30 şi 40 de minute, „Zâna” a „scos” doar 10 minute, dar a şi încălcat mai bine de trei reguli de circulaţie”, povestesc ziariștii asezonându-și materialul cu mai multe fotografii.
  • GIGI, SPECIALISTUL LUI MITICĂ. Într-o declarație dată în exclusivitate ziarului gratuit „Ring”, Mitică Dragomir își expune „Planul <diabolic> prin care vrea să îl scoată pe Becali din puşcărie”: „Exact înainte cu o săptămână de alegerile pentru şefia LPF, Dumitru Dragomir detonează bomba. <Corleone> a găsit soluţia pentru a-l scoate pe Gigi Becali din puşcărie şi, imediat ce va fi reales în fruntea ligii, îşi va pune în aplicare ideea. <Avem nevoie la ligă de un specialist în fotbalul profesionist. Iar dacă acesta se va găsi la un penitenciar anume şi are drept de muncă, legea ne permite să facem această solicitare>”. Da, îi merge mintea lui Mitică – Ligă Mică și, dacă cumva nu-i iese (planul), îi ofer eu o altă soluție: să se mute cu toată conducerea Ligii Profesioniste la Poarta Albă, alături de Gigi. Nu poți să scapi din mână un asemenea specialist! Dacă nu vine Mahomed la munte, vine muntele la Mahomed…

„Dacă nu citești ziarele, ești neinformat. Dacă le citești, ești dezinformat!” (Mark Twain)

Reclame

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s