Prima pagina: ce cuplu de vis! Adrian Mutu & Catalin Botezatu

  • CU CRIN LA SPA, LA VÎNTU. Mircea Geoană – da, el, ce vă mirați, trăiește! – spune astăzi pentru „Evenimentul zilei”: „Crin Antonescu trebuie să convingă electoratul PSD”. „E posibil ca PSD-ul să rămână în înţelegerea cu liberalii, dar este datoria lui Crin Antonescu să ne convingă electoratul. Nimeni nu poate să livreze voturi la pungă. Convinge-i pe oamenii mei!”, spune fostul președinte de o noapte al României. Corect, aș spune. Cu o mențiune. Geoană ar putea să-i servească lui Crin și rețeta completă a succesului, cheia către inimile pesediste ale României: o vizită la Spa-ul lui Sorin Ovidiu Vîntu!
  • IATĂ-L PE „MORTUL” LUI LIVIU DRAGNEA! Liviu Dragnea are parte astăzi de o surpriză din partea cotidianului „Național”. Ziariștii l-au găsit și îl prezintă în exclusivitate pe „mortul” care i-a făcut plângere la DNA în Dosarul Referendumul: „Dragnea, uite-ti denuntatorul de la DNA! Traieste!”, titrează ziarul citat. Este vorba despre „un roman cat se poate de viu, revolutionar cu certificat si, culmea, membru PSD, care i-a facut la DNA plangere penala, acuzandu-l de abuz in serviciu contra intereselor statului si subminarea economiei nationale. Este vorba despre Marin Anton, un fost pilot militar in flotila de elita a aviatiei romanesti in perioada 1971–2009”. Ai naibii procurori băsiști! Acum poate o să înțeleagă și dl Dragnea încărcătura zicalei „pe cine nu lași sa moară, nu te lasă să trăiești!”…
  • MUTU, ÎNAINTAȘ PE CATWALK. Om milos din fire, Cătălin Botezatu – bărbatul tuturor femeilor și femeia tuturor bărbaților; pardon!, am făcut o confuzie, ăla era Iulius Caesar – îi oferă un job lui Adrian Mutu: „L-aș vrea pe Mutu model”, declară pentru cotidianul gratuit „Ring” creatorul de modă. „Adrian este un bărbat frumos, iar fizicul îl ajută foarte tare, ar putea oricând să urce pe catwalk. Se vede că se întreţine. El oricum a mai cochetat cu reclamele, a mai pozat pentru diverse publicaţii chiar şi alături de Consuelo. Mi-ar plăcea ca la un moment dat, după ce va agăţa ghetele în cui, să vină alături de mine”, zice Botezatu. Acum, Mutu ar putea să ia în considerare cu seriozitate oferta, că în naționala lui Pițurcă tot nu mai are loc. Măcar în „naționala lui Bote” să prindă un post de înaintaș… Creatorul îi va pregăti un costum cu liniuțe, multe liniuțe, cunoscut fiind faptul că Mutu este un specialist al liniuței.
  • O MITĂ, UN MINISTRU ȘI NIȘTE STENOGRAME. „Cât de sus ajungea mita în cazul de corupţie de la Hidroelectrica”, se întreabă, pe frontispiciu, cotidianul „România liberă”, întrebare pe care mi-o puneam și eu, ieri, în această rubrică. „Interceptările realizate de anchetatori în cazul de corupţie de la compania Hidroelectrica arată că favorizarea aşa-zişilor “băieţi deştepţi din energie” ar fi fost făcută cu acordul ministrului Economiei, Constantin Niţă, şi al unor ofiţeri din serviciile secrete. Ministrul a negat, pentru România liberă, această ipoteză”, scrie Ondine Gherghuț în RL, care publică și niscaiva stenograme în care apare numele ministrului pesedist al Energiei. Ei, asta-i bună! Culmea ar fi fost să confirme! Răbdare și tutun: să vedem ce vor avea procurorii DNA de spus pe această temă. Nici ministrul Dragnea nu recunoștea nimic și spunea că i-a făcut plângere penală „un mort”. Dar, după cum ați văzut mai sus, mortul a înviat! Shit happens!
  • „AZI”, ZIARUL CARE MAI ESTE. Știați că mai există ziarul „Azi”? Nici eu! L-am descoperit astăzi. E acel ziar născut în degringolada fesenistă a anului 1990, fosta foaie de suflet a cuplului Roman&Iliescu pe lângă defuncta „Dimineața”. Are… 8 pagini și costă 1 lei. Scump, dom’le, scump! Dincolo era mai ieftin!… Aceeași înfățișare prăfuită, aceleași titluri care nu spun nimic, cu deosebirea că acum nu mai e „pe plumb”, ci tipărit la o tipografie modernă. „Țară mică, valori multe!”, zice titlul principal de astăzi. Da, așa e, țară mică, ziare multe… În BRAT, cotidianul n-are cifre, nu există, așa că nu știm cât (și dacă) vinde. M-am interesat și unele surse spun că tipărește vreo… 600 de exemplare. De colecție!
  • RITA MUREȘAN ȘI ZECILE EI DE KILOGRAME. Mare, mare, cât toată prima pagină, un subiect-bombă ne atrage atenția în tabloidul „Click!”: „Rita Mureșan a slăbit 40 de kilograme în șapte luni!”. „Să fie vorba de celebra „terapie cu îngeri” pe care o practică Rita”, se întreabă, misterios, cotidianul, care continuă cu dezvăluirile: „La începutul lunii octombrie, designerul a povestit în emisiunea lui Teo Trandafir că a dat jos 20 de kilograme prin această terapie”. Aha, deci septembrie – 20 kg, octombrie – 40 kg… În ritmul ăsta parcă și văd următorul titlu-bombă din luna decembrie: „ȘOC! Dieta-minune. Rita Mureșan a dispărut!”.

„Dacă nu citești ziarele, ești neinformat. Dacă le citești, ești dezinformat!” (Mark Twain)

Reclame

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s