Culisele luptei politice pentru controlul media in Romania

trioNu stiu cat adevar este in spusele lui Cozmin Gusa, cu care am facut un interviu in aceasta dimineata… Dar, daca macar 50% e conform cu realitatea, atunci aceste dezvaluiri sunt o proba uluitoare pentru lupta politica dusa in culise pentru controlul media in Romania. Cititi materialul pe ReporterVirtual.ro, pentru ca nici nu stiti ce pierdeti…

Iata doar doua extrase, de fapt esenta celor spuse de Gusa:

  • „Elan Schwartzenberg nu are o soarta usoara. Grupurile cu care a negociat si carora le-a promis ca ar putea sa puna mana pe Realitatea TV sunt grupuri destul de grele. E vorba de Adrian Videanu, care zice ca ar fi negociat in numele presedintelui Basescu, e vorba de alt om de afaceri, Remus Truica, care zice ca negociaza in numele vicepremierului Liviu Dragnea, e vorba de Cristian Burci, care, in fata lui Schwartzenberg, din informatiile mele, se erija chiar ca ar reprezenta o instituie a statului destul de puternica… ”
  • „Realitatea TV din perioada pe care o invoca Elan Schwartzenberg in aceasta scrisoare era o institutie care se pregatea sa-l accepte ca administrator special pe Codrut Marta, disparutul, la propunerea lui Elan, acelasi Codrut Marta care a fost vazut ultima data in public pe data de 21 mai 2012, de Sfintii Constantin si Elena, impreuna cu Elan Schwartzenberg in sediul Realitatea TV, de unde au plecat impreuna, iar din acel moment nimeni nu l-a mai vazut vreodata pe disparutul Codrut Marta”.

2 gânduri despre „Culisele luptei politice pentru controlul media in Romania

  1. AARE IN AFARA FAPTULUI CA NE PLATIM BIRURILE STATULUI,noi CE DRACU MAI REPREZENTAM? Naiva intrebare pun si eu…Cu respect domnule Halpert.

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s