Cei care il au pe Nasu’ in suflet

gadea-mihaiÎl știți pe Dezbrăcatu’ de la „Cronica cârcotașilor”? Un băiat talentat, care imită multe personaje, însă cel mai bine îi iese parodierea lui Corneliu Vadim Tudor. Când intră în pielea lui, la fiecare două fraze adaugă cuvântul „medicamente”, aparent fără legătură cu contextul, tocmai pentru a sublinia cu o tușă groasă ieșirile deseori iraționale ale fostului politician devenit coleg de canapea cu silicoanele umblătoare.

Nu știu de ce, dar când mă uit la Dezbrăcatu’ îmi vin instantaneu în minte Gâdea, Badea, Dana Grecu, Ciuvică & Co. Și ei, ca și Dezbrăcatu’, adaugă, la fiecare două – trei fraze, un cuvânt, nume propriu în cazul lor: „Băsescu”. Băsescu în sus, Băsescu în jos, Băsescu în culcare, Băsescu în sculare. Băsescu deschide programul Antenei 3 dimineață la „Previziunile zilei”, cu Niels Schnecker și Sabina Iosub, și îl închide spre miezul nopții pe măsuța de la care aberează cetățeanul Mircea Badea.

În urmă cu vreo doi ani, Antena 3 și „Jurnalul Național” au lansat o campanie intitulată „Cei care-l au pe Nașu’ în suflet”. Sub acest slogan au fost potcoviți toți cei din viața politică, din structurile statului, din presă care sunt, în opinia uriașei fabrici de manipulare nășită de Dan Voiculescu, „oamenii Președintelui”. (Continuare)

Editorial aparut in „Evenimentul zilei”, 08 iunie 2013

Reclame

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s