Gigi Becali, vox populi si un nene, mare sef la PSD…

codrin-stefanescu-bataie-cgmb-400x300Retineti un nume: Codrin Stefanescu… Acest domn este secretar general al Consiliului National al PSD. O functie mare, nu?! Bine, el a trecut cam pe la toti, pe la Vadim, pe la Voiculescu, acum e acolo unde trebuie si unde e bine, trup si suflet alaturi de Victor Ponta.

Dialog, ieri la televizor:

Codrin Stefanescu: In toate sondajele, 51% dintre romani se pronunta pentru nevinovatia lui Gigi Becali. Vox populi, cum se spune… Dar vad ca nu mai intereseaza pe nimeni in Romania ce spun oamenii

Moderatoare (Antena 3): Dar, stati un pic, totusi Justitia nu se face cu „vox populi”, se face cu legea…

Codrin Stefanescu: „Stimata doamna, nici Revolutia nu s-a facut cu Justitia, daca era dupa legea lui Ceausescu, acum eram impuscati cu totii…”

WTF?!!! Oare Stefanescu o vorbi in nume propriu sau in numele PSD? Deci, asa: sa facem cate un referendum la fiecare condamnare, sa vedem ce zice boborul: e sau nu vinovat inculpatul? Ce sa ne mai incurcam cu Justitie, cu legi, cu d-astea? Vox populi!

NOTA: Fotografia este de la o sedinta mai veche a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, unde un coleg ii aplica lui Stefanescu principiul „vox populi” 🙂 …

Reclame

3 gânduri despre „Gigi Becali, vox populi si un nene, mare sef la PSD…

  1. Probabil că trebuia să i-o smulgă (urechea) pentru ca individul să priceapă ceva. Deși nici asta nu e sigur – vezi „Neobosita inventivitate a tipului infect” de Marin Preda.

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s