Ultimul mogul, Dan Voiculescu, adevarata miza a scandalului de santaj de la Antene

74485_74485_0905_dan_voiculescu.mp4.snapshot.3Vantu, dupa un an de puscarie, a disparut din peisajul public. Patriciu este ruinat, vanat de nevasta si de creditori. Niciunul dintre cei doi nu mai este patron de media. Se va prabusi si ultimul mogul, Dan Voiculescu?

Povestea santajului exercitat de Directorul general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, la adresa administratorului Ioan Bendei, de la compania de cablu RCS&RDS este departe de final, iar arestarea omului lui Dan Voiculescu pentru 29 de zile este doar o etapa in acest dosar. Din ce in ce mai multe surse din piata vorbesc despre tinta finala a procurorilor: Dan si Camelia Voiculescu, adica cel care controleaza in fapt tot ceea ce se intampla in grupul Intact si fiica sa, care, in acte, este proprietara imperiului media al ultimului mogul ramas „in picioare” din cei trei grei: Vantu, Patriciu si Voiculescu.

Nu intamplator, printre stenogramele date publicitatii – doar o mica parte, pentru ca procurorii au la dosar zile intregi de inregistrari telefonice si ambientale – apar niste convorbiri dintre Sorin Alexandrescu si Camelia Voiculescu si dintre Sorin Alexandrescu si Dan Voiculescu. Din putinul care a ajuns la cunostinta opiniei publice, este evident pana acum un lucru: atat Dan, cat si Camelia Voiculescu aveau cunostinta si se interesau de deznodamantul povestii cu RCS&RDS.

Cel putin in aceasta faza a dosarului, Dan Voiculescu poate fi chemat oricand la DNA in calitate de martor. De probele de la dosar care n-au fost date inca publicitatii, dar si de perioada petrecuta in arest de Sorin Alexandresscu poate depinde schimbarea acestei calitati… (Continuare)

Reclame

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s