„Jurnalul National”, presul de sub picioarele lui Dan Voiculescu

dan-voiculescu„Jurnalul National” implineste 20 de ani, ne anunta azi pe prima pagina. Si, cadou de aniversare pentru patronul Dan Voiculescu, publica un articol de fond, deschidere de ziar, sub titlul: „„Dosarul Telepatia – argumente halucinante, în lipsa probelor. Zece greşeli ale magistraţilor în Dosarul ICA, sancţionabile la CEDO. Rechizitoriul, lovit de nulitate absolută”. O operatiune de spalare a patronului si care are pretentia de a le da judecatorilor indicatii despre cum sa solutioneze cauza in care este implicat Felix.

Articolul, mare la pagina intai si care continua la pagina a treia, este… nesemnat. Cu litere mici, la finalul acestuia, aflam ca este un „articol preluat de la dcnews.ro”. Doar ca acolo articolul a fost publicat pe 23 mai, adica in urma cu o saptamana. 7 zile le-a luat „jurnalistilor” lui Tuca sa afle de el… Curiozitatile nu se opresc aici: pe dcnews, articolul este semnat de o „domnisoara” care nu apare in caseta redactionala si care a publicat in total 40 de articole: 39 exclusiv din lumea mondena si unul singur, din alt domeniu, cel despre Dosarul Voiculescu – ICA, pe 23 mai, cand si-a descoperit brusc veleitati juridice…

Manevra e mai mult decat stravezie: un „articol” publicat pe un site „prieten”, apoi, la o saptamana, preluat ca articol principal de JN, care nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase… Asta in caz ca va intrebati la ce bun sa mai ai un ziar in proprietate in Romania de astazi?! Sau cum de mai ramane JN, inca, pe print?!

Intrebarea legitima este – ce spera autorii acestei povestiri? Sa influenteze decizia judecatorilor prin manevre copilaresti de acest fel? Un lucru este cert: fuga mogulului Dan Voiculescu de Justitie, chichitele avocatesti de care se foloseste, demisiile succesive din Senat pentru a-si muta dosarul de la ICCJ la instante inferioare, modul in care isi foloseste mijloacele media aflate in arsenal – in special Antena 3 si JN, toate arata teama maladiva a acestuia ca in cauza ar putea fi pronuntata o pedeapsa la inchisoare cu executare. Mai ales ca prejudiciul in dosarul ICA este de vreo 60 de ori mai mare decat cel din dosarul Becali – MApN, in care omul de afaceri din Pipera a fost condamnat.

Pentru cei curiosi sa afle toata tarasenia, cititi traseul dubios al unui articol de presa.

Reclame

3 gânduri despre „„Jurnalul National”, presul de sub picioarele lui Dan Voiculescu

  1. DOMNULE HALPERT, OARE O SA REUSEASCA SA SCAPE? FOTOGRAFIA DOMNULUI V. DE MAI SUS ,IMI PROVOACA ATAT DE MULTE SENTIMENTE URATE,DE CARE MA INGROZESC PUR SI SIMPLU….

    • Sa sugeti cu totii ciorapii lui Dan Voiculescu, loazare ce sunteti. Nici la glezna lui nu o sa ajungeti voi vreodata. Mai du-te si da o limba in basul basaului vostru.

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s