Pentru „anonimii” de la Jurnalul: cine traieste ca un vierme moare ca un vierme

jurnalul-nationalRedactorii anonimi de la „Jurnalul National”, care au infiintat un blog pentru a-si spune pasurile, au mult timp liber. Scriu, scriu si nu se mai opresc…

Acum au trecut la rafuieli personale, desi titlul blogului este „Protestul redactiei Jurnalul National”. Nu le-a fost pe plac un comentariu al subsemnatului, pe Reporter Virtual, si au trecut la arsenalul pe care il stapanesc cel mai bine: injuratura groasa si flegma, dovedind ca sunt niste produse autentice ale trustului care a ridicat linsajul mediatic la rang de arta.

Autorii/ autorul (nu se stie cati sunt) n-au inteles nimic din cele scrise de subsemnatul, unul dintre putinii oameni din presa care le-au sustinut si promovat demersul. Nu-i bai! Binele nu se face cu forța. Vorba premierului Ponta, care li se aplica si lor foarte bine: „pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti!”. Apropos, Ponta se referea la profesoara grevista a foamei, pe care trustul la care lucreaza „anonimii” a inventat-o, a promovat-o, a bagat-o in Parlament si acum o spala de zor dupa ce s-a demonstrat ca nu este decat o profitoare.

Asadar, potrivit „anonimilor”, eu sunt „fie cretin, fie jigodie” – nu exista o alta posibilitate! Scoala de presa Voiculescu in toata splendoarea sa: n-ai argumente, injuri; ai impresia ca e cineva de alta parere decat tine, scuipi… Halpert, „care a condus si Evenimentul zilei”, zic ei, „ne dă lecții de verticalism jurnalistic”. Mai baieti, „Evenimentul” nu l-am condus niciodata, am fost sef al Departamentului Politic. Cat despre lectii, as putea, eventual, sa va dau lectii de „verticalitate jurnalistica”. „Verticalism” este un cuvant inexistent in limba in care va exprimati si pretindeti sa scrieti. (Continuare)

 

Reclame

3 gânduri despre „Pentru „anonimii” de la Jurnalul: cine traieste ca un vierme moare ca un vierme

  1. Cu riscul de a ma repeta scriu : ceva e putred acolo.Felicitari domnule Halpert,noi suntem satui de tot ce tine de,, presa speciala” a trustului Impact.Cu respect, C Georgescu.

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s