Voiculescu si Hitler, in viziunea angajatilor mogulului

Adolf HitlerCe replica le dau jurnalistii de la „Jurnalul National” celor care ii acuza pentru subordonarea totala fata de interesele patronului Dan Voiculescu? Iata:

„Generalizând în acest caz, este cam același lucru cu a-i condamna, în bloc, pe toți nemții, pentru ce au făcut Hitler, SS-iștii și militarii fideli clicii naziste. Firește, există o diferență esențială: tinerii germani care erau încorporabili au fost obligați să plece la război și să ucidă semeni ai lor din alte nații, indiferent de convingerile interioare. Noi nu am fost obligați să scriem la Jurnalul printr-o lege marțială scrisă. Însă, alternativele au fost ca și inexistente”.

Pentru lamuriri, cititi o foarte interesanta luare de pozitie publica AICI.

Reclame

2 gânduri despre „Voiculescu si Hitler, in viziunea angajatilor mogulului

  1. Comparatia asa-zisilor ziaristi de la Jurnalul este ridicola si jigneste victimele nazismului, mai ales din lagarele de concentrare.

    Cum adica nu au avut alternative? Ce i-a impiedicat sa isi dea demisia, sa-si faca propriul ziar daca le este drag jurnalismul?

    Macar acum in ceasul al 12-lea sa aiba un pic de mandrie si sa isi asume greselile. Sa spuna tot adevarul… Sa spuna cum nu se facea jurnalism, sa spuna care au fost presiunile, nume, prenume…. si ca sa mentinem comparatia asta ridicola a lor… sa faca un Nurnberg al Jurnalului…

  2. Serios? Au probleme de constiinta acum cand sunt goniti cu un picior „spate-gios”? Pana acum viata era in roz, este? Brusc au devenit victime, aproape sunt somat sa le plang de mila, saracii nedreptatiti de soarta. Un om vertical mai degraba cara saci de ciment pe santierele patriei decat sa fie sluga acelei lichele. Acum cand robinetul s-a inchis vor sa se delimiteze. Canci! Vor ramane cu eticheta lipita in frunte. Sa fii sluga unui jegos demonstreaza ca esti mai jegos decat el.

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s