Legitimatie de intrare la inmormantare… :)

ecuson PDLCum? Nu stiati ca exista asa ceva? Iat-o! Fara ea nu puteam sa intru sambata la Conventia Nationala a PDL sau mai bine zis la prohodul acestui partid. Ce spuneti? PDL n-a murit inca? Ei nu! E deja istorie…

Era la mintea cocosului ca Udrea nu va rupe partidul a doua zi dupa Conventie. E vorba de sedii, de infrastructura, de retele locale. Si mai e un lucru: primarii care ar fi demisionat din PDL si-ar fi pierdut mandatele. Si cine sa lase cioara din mana pentru vrabia de pe gard?! Si uite asa a aparut „Miscarea Populara”, care, atentie!, nu e partid, e FUNDATIE! Asa ca cine sa le interzica pedelistilor sa activeze si intr-o fundatie? Daca-i da Blaga afara, atunci nu-si mai pierd mandatele, lucru care se intampla numai prin demisie, conform legii. Asa ca oamenii Blondei Supreme stau cu un picior in PDL si cu celalalt in „Miscarea Populara” si-i dau sah lui Blaga chiar din interiorul partidului.

V-ati prins de smecherie? Buldogul este pus intr-o situatie imposibila, iar PDL-ul este ca un mort-viu macinat pe dinauntru de o boala letala si imposibil de tratat. Nu ca adeptii Elenei ar fi vreo „boala”, dar ati prins spilul… N-as vrea sa fiu in locul lui Blaga acum!

Reclame

Un gând despre „Legitimatie de intrare la inmormantare… :)

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s