Doar o mama: mama lui Victor Ponta

mama lui Victor PontaAm citit noaptea trecuta si azi dimineata, pe diverse forumuri, o gramada de mesaje jignitoare la adresa Corneliei Naum. Adica mama premierului Victor Ponta, care a fost invitata aseara la emisiunea „Sinteza zilei” la o discutie cu Mihai Gadea.

N-a fost nimic nelalocul lui in aceasta discutie. Din contra! Am vazut o mama, o doamna, o femeie cu mult bun-simt, cultivata, modesta, o aparitie reconfortanta pe un mic ecran sufocat de miliardari de carton, camatari, manelisti, starlete, pareristi si jurnalisti-activisti ai partidelor politice. Multi politicieni ar putea sa ia macar lectii de limba romana de la doamna Naum, sa invete cand folosim „care” si „pe care”, o problema, se pare, din ce in ce mai dificila pentru multi…

Chiar nu era nimic de injurat la aparitia mamei primului-ministru. De ce trebuie sa interpretam orice in cheie politica? De ce trebuie sa vedem intotdeauna ceea ce ne desparte si sa aruncam la cos ceea ce ne apropie? Lasand politica deoparte, suntem toti oameni, romani si, mai mult decat atat, toti avem sau am avut o mama! Fie si numai respectul pentru aceasta lege a firii ar fi trebuit sa va faca, oameni buni, sa va pastrati cuvintele grele pentru alte cauze… Ei nu, unii par a fi nascuti direct din Basescu, Ponta ori Antonescu! Fara mama, unii coboara direct din tati politici… (Continuare)

Editorial aparut pe Reporter Virtual, vineri 1 martie 2013

Reclame

2 gânduri despre „Doar o mama: mama lui Victor Ponta

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s