In dialog cu un telespectator fidel al Antenei 3

antena 33Primesc deseori amenintari si injuraturi pe mail-ul personal, asta pentru ca adresa este publica in finalul editorialelor de pe Reporter Virtual, dar si pe pagina mea, adrianhalpert.com. Sunt obisnuit cu ele, iar unora le si raspund.

Luni, ca reactie la editorialul meu, „Pentru Antena 3 si Romania TV cereti sfatul medicului sau al farmacistului”, un cititor a postat un comentariu in dezacord cu cele afirmate de mine. Foarte bine! Doar ca acelasi cititor a simtit nevoia, a doua zi, sa-mi trimita acelasi mesaj, un pic stilizat, pe mail. Iata-l:

  • „Domnule incruntat, adica ganditor,

Da, stiu ca va deranjeaza faptul ca exista inca voci care mai au taria sa faca opozitie unui regim totalitar ticalos .Da ,asta va scoate din minti(atat cat mai aveti…).
Dumneavoastra si ceilalti ca dumneavoastra nu ati fi in stare sa produceti una de un leu intr-o economie reala pentru ca nu va duce caputul…:-))) Multumesc Antena 3 ca inca mai existi.

Cine mai face propaganda acestui regim ticalos basist este ori fara minte ori este platit gras pentru asta si tot fara minte si ticalos in aceeasi masura este…:-)))

Cu prietenie, Florin Voda” (Continuare)

Editorial aparut pe Reporter Virtual, miercuri – 20 februarie 2013

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s