Sa ne luptam cu „bozgorii” invatand corect limba romana

lectia_ana_are_mere1Vineri, in fata Ambasadei Ungariei la Bucuresti, s-au adunat vreo 10 – 15 romani revoltati de scandalul steagului secuiesc. Maine, cei suparati sunt chemati din nou la fata locului. Iata chemarea care circula pe Net:

Vinerii in jurul orelor 14 ne-am adunat in fata ambasadei Ungariei cateva persoane in semn de protest fata de actiunile acestor cetateni romani de nationalitate maghiara care tot o forteaza cu tinuturi secuiesti pe un pamant Romanesc,in tara noastra,fluturand si arborand alte steaguri decat cel al nostru.Va invitam duminica 10.02.2013,in jurul orelor 15,la Ambasada Ungariei din strada Jean Luis Calderon cu steaguri ce reprezinta culorile noastre nationale,singurul steag ce se poate arbora in mod oficial in aceasta tara”.

Sublinierile imi apartin. Lipsesc o gramada de virgule, iar altele sunt puse anapoda… Ca sa nu mai vorbesc de exprimare! Dragi concetateni patrioti, nu credeti ca o metoda mai eficienta de a va „lupta” cu hidra maghiara, care vrea sa sfartece trupul tarisoarei, ar fi sa invatati mai intai bine limba romana?! 🙂

Reclame

3 gânduri despre „Sa ne luptam cu „bozgorii” invatand corect limba romana

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s