La moartea unei televiziuni. Cine profita?

dd-otvOrice ar spune oricine, inchiderea unui post de televiziune, oricare ar fi el, nu este o bucurie intr-o democratie consolidata si ar trebui sa fie o masura extrema luata doar in urma instigarilor la violenta, la ura rasiala sau discriminare. Nimic din toate acestea la OTV!

Cui i-a casunat, hodoronc-tronc pe postul lui Dan Diaconescu? Si de ce acum? Sunt amenzile neplatite un motiv pentru a inchide o televiziune? OTV n-a mai platit nimic din 2009. Si, atunci, de ce nu s-a recurs la aceasta masura mai devreme? In plus, societatea este in insolventa, iar discutia privind plata amenzilor intr-o astfel de situatie este ceva mai complicata…

Era OTV un pericol pentru opinia publica? Cu un rating mediu de sub 0,5 puncte, e greu ca cineva sa sustina acest lucru cu argumente serioase; audienta OTV s-a prabusit dramatic in ultimii doi ani, iar o amenintare la „sanatatea si morala publica” ar fi putut fi invocata altadata, cand televiziunea lui Dan Diaconescu chiar conta in peisajul audiovizual. Si atunci? (Continuare)

  • Editorial aparut pe Reporter Virtual, 23 ianuarie 2013

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s