Ce ne facem cu iresponsabilii care toarna copii ca iepurii

Un exemplu de familie cu 15 copii, jelita de televiziuni

Un exemplu de familie cu 15 copii, jelita de televiziuni

Nu mai pot cu mila publica cersita ipocrit de televiziuni! Cand si cand, cate o campanie incearca sa ne stoarca o lacrima si sa se insinueze in buzunarul nostru ca sa ajutam cate o familie cu „n” copii. Reportaje miscatoare, muzica impresionanta bine aleasa, aceleasi clisee cu micuti care invata bine la scoala, dar n-au conditii acasa, pentru ca parintii nu-si permit sa hraneasca si sa intretina decent atatea guri…

Dar cine i-a pus pe parintii aia sa toarne atatia copii? Asta nu-i intreaba nicio televiziune… Niciun reporter nu indrazneste sa-i acuze de crima morala de a aduce copii pe lume intr-o veselie fara sa se intrebe ce se va alege de vietile lor. Sa te inmultesti ca iepurii si, apoi, sa apelezi la mila publica e simplu. Acesti oameni sunt niste iresponsabili si, intr-o societate ideala, oamenii nu ar trebui lasati sa faca copii decat in masura in care pot demonstra ca se pot ocupa de cresterea si de intretinerea lor armonioasa. Nu veniti cu exemple de oameni de geniu care s-au ridicat din familiile nevoiase, cu multi copii. Stiu, ele exista, insa totodata ele constituie si exceptia, nu regula. La fiecare astfel de copil care a reusit in viata, exista 9 – 10 exemple care ajung la marginea de jos a societatii si care dau, la randul lor, societatii exemplare asemanatoare lor. Asta este crudul adevar pe care televiziunile il evita, pentru ca ele se multumesc sa pluteasca la suprafata fenomenului, aceea care le permite sa exploateze strict aspectul emotional al unor astfel de cazuri.

Reclame

2 gânduri despre „Ce ne facem cu iresponsabilii care toarna copii ca iepurii

  1. Cat mai posibil e ca familia face parte dintr-o religie care „cere” acest lucru(inmultirea iepurilor).Zic lucrul acesta uitandu-ma la baticul de pe capul mamei care este specific unei religii.

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s