Moartea cablistilor sau televiziunea digitala terestra pe intelesul tuturor

evolutie tvPiata televiziunii a intrat in 2012 intr-o noua faza: razboiul intre furnizorii de continut (televiziunile traditionale) si cablisti.

A inceput cu scandalul dintre RCS&RDS si trustul Intact, cand abonatii DTH ai companiei lui Zoltan Teszari au ramas fara Antene. A continuat cu scandalul dintre acelasi RCS si Discovery, pentru ca acum, in ultimele zile ale lui 2013, abonatii platformei DTH Dolce, a Romtelecom, sa afle ca, probabil, din 2013 nu vor mai vedea posturile transmise de Grupul PRO. Ei si ce? – ar spune unii, nu-ti place, te abonezi la altcineva. Usor de spus, greu de facut, pentru ca lucrurile nu sunt atat de simple… Problema este ca din toate aceste conflicte, cel care are de pierdut este consumatorul, mai ales cel care a platit abonamentul in avans si se trezeste ca i se furnizeza altceva decat a platit… Dar pe cine mai intereseaza consumatorul in Romania?

Finalul acestui nou tip de razboi intre televiziuni si cablisti poarta un nume complicat: trecerea la televiziunea digitala terestra. O chestiune mult prea tehnica pentru majoritatea romanilor. (Continuare)

Reclame

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s