Americanii sau poporul (populatia) care vede totul doar in alb si negru…

Aşadar, americanii s-au cam săturat de britanicul lor preferat, Piers Morgan… Garoafa de la butoniera CNN, englezul „scorţos” de la „America’s Got Talent”, câştigătorul show-ului „The Apprentice” al lui Donald Trump nu mai e pe placul redneck-şilor de peste Ocean. Morgan a comis eroarea capitală de a pune sub semnul întrebării în direct la CNN politica americană în privinţa armelor de foc.

Oripilat de masacrul din Connecticut, Morgan a îndrăznit să-l numească pe un activist pentru armele de foc, în direct – cum am spus, „incredibil de stupid”. Atât le-a trebuit cowboy-lor… Peste 30.000 de semnături au fost puse rapid pe o petiţie care cere Casei Albe nici mai mult nici mai puţin decât deportarea britanicului. Nu degeaba se spune că americanii sunt poporul – de fapt, mai curând populaţia, că popor nu sunt – care nu percepe nuanţele de gri, care vede totul în alb şi negru. Ce mai poate face Morgan decât să le ureze americanilor „happy more massacres”?!

Un gând despre „Americanii sau poporul (populatia) care vede totul doar in alb si negru…

  1. Pingback: Reporter Virtual – stiri exclusive » Peste 30.000 de americani cer deportarea realizatorului CNN Piers Morgan

Scrie aici comentariul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s